Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Martin T-skjorte

Mangefarget printet T-skjorte med brystlomme i kontrastfarge og med preget logo. T-skjorten har rund hals og normal passform. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Rosa: Hibiscus Rosa: Hibiscus (Utsolgt)
699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Mangefarget printet T-skjorte med brystlomme i kontrastfarge og med preget logo. T-skjorten har rund hals og normal passform. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 50% bomull, 50% polyester
  Fargekode: MTO
  Artikkelnummer: 7232926

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.