Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Post Printet Pique

Fargerik printet pique med ensfarget klassisk polo-krage, stolpe og rib på arm. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Medieval Blue Blå: Medieval Blue
899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Fargerik printet pique med ensfarget klassisk polo-krage, stolpe og rib på arm. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGG
  Artikkelnummer: 7232933

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.