Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

St Tropez Polo Pique

Sporty pique med mange friske detaljer. Piqueten har klassisk polokrage med kontrastfarge under. Stolpe med knapping, og rib med stripe på arm. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
449,- før 899,-
Velg størrelse:
 • Sporty pique med mange friske detaljer. Piqueten har klassisk polokrage med kontrastfarge under. Stolpe med knapping, og rib med stripe på arm. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7232911

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.