Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Supply II Grandad

Kortermet t-skjorte i en myk og behagelig bomullskvalitet. T-skjorten har fire knapper i front og stoffdetalj i kontrast i haslåpning. Liten logo på brystet. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L Mer

Velg farge
Blå: True Navy Blå: True Navy Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
599,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Kortermet t-skjorte i en myk og behagelig bomullskvalitet. T-skjorten har fire knapper i front og stoffdetalj i kontrast i haslåpning. Liten logo på brystet. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGW
  Artikkelnummer: 7232325

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.