Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Bonzo Bag

Praktisk weekendbag i kraftig materiale med glidelåslukning, bærehåndtak og justerbar og avtagbar skulderrem. Bagen er romslig med friskt fôr, har en innvendig lomme med glidelås og en uten. Utvendig lomme foran med vevet logoflagg. Lengde: 21cm Bredde: 25cm Høyde: 30cm  Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain (Utsolgt)
999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Praktisk weekendbag i kraftig materiale med glidelåslukning, bærehåndtak og justerbar og avtagbar skulderrem. Bagen er romslig med friskt fôr, har en innvendig lomme med glidelås og en uten. Utvendig lomme foran med vevet logoflagg. Lengde: 21cm Bredde: 25cm Høyde: 30cm 

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7238887

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.