Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Hydra Drikkeflaske

Praktisk og flott drikkeflaske i metall til kald og varm drikke. Vannflasken har skrukork med gummiring for godt grep og logo i front. 500 ml Mer

Velg farge
Grå: Silver Grå: Silver
124,- før 249,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Praktisk og flott drikkeflaske i metall til kald og varm drikke. Vannflasken har skrukork med gummiring for godt grep og logo i front. 500 ml

  Materialer: 100% metall
  Fargekode: I3V
  Artikkelnummer: 7238078

  Håndvask maks temperatur 40º /Vaskes for hånd eller på håndvaskprogram.

  Håndvask

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.