Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Figo Skjerf

Mykt skjerf i ull med frynser i endene. Skjerfet har rutete mønster med innslag av blått, hvitt og burgunder. Størrelse: 30cm x 185cm Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
599,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Mykt skjerf i ull med frynser i endene. Skjerfet har rutete mønster med innslag av blått, hvitt og burgunder. Størrelse: 30cm x 185cm

  Materialer: 80% ull og 20% polyamid
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7229366

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.