Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Eagle Bag

Tøff og romslig bag i vasket bomull. Bagen har kraftige bæreremmer, avtagbar skulderrem og glidelåslukning. Logobadge og logoprint på langside. Mer

Velg farge
Brun: Plaza Taupe Brun: Plaza Taupe Grønn: Tarmac Grønn: Tarmac
999,-
Velg størrelse:
 • Tøff og romslig bag i vasket bomull. Bagen har kraftige bæreremmer, avtagbar skulderrem og glidelåslukning. Logobadge og logoprint på langside.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: I4Y
  Artikkelnummer: 7221759

  Tåler ikke vask.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.