Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp
Cecilie Krogh

Stilinspirasjon 2022

Det er mulig dere ikke er helt enig, men jeg har gledet meg til å kunne si at vinteren er her! Jeg kan kle meg i deilig strikk, store skjerf og gode jakker. Og la oss i hvert fall være enige om at den kalde tiden er den desidert mest spennende å kle seg for. 

For selv om vi forlater en årstid, trer vi rett inn i trendbildet. Da får vi også muligheten til å gjenoppdage vår stilidentitet. Kunne starte helt på scratch når vi skal bygge antrekk, og tillate oss å eksprimentere litt. Så får vi heller tåle at vi ikke alltid treffer når vi kler oss for vekslende vær. Jeg mener innstendig at livet er for kort til å gjemme seg bort i kjedelige klær. Farger og delikate mønster behøver virkelig ikke å gå utover komforten.

Føler du deg fin, blir du også litt rettere i ryggen, blikket flakker mindre og smilet sitter enda litt løsere. Det er akkurat den følelsen vi bør jobbe mot. Denne sesongen har jeg sett meg ut strikk, skikkelig grove boots og jakker som slår alle minustemperaturer. Kuldegrader, jeg er klar!


Lily skjerf    Poppy vott   Samosa strikkegenser

Strikk har stått fjellstøtt i vårt motebilde her i nord. I år har også kontinentale Europa forstått at strikkegenseren er det ultimate plagget for kalde dager. Selv om jeg innrømmer gladelig at akkurat strikk finner plass i min garderobe enten det er høst, vinter, vår eller sommer. Kombiner strikk med skinnbukser for en avslappet, men mer spennende look. Du kan også kombinere genseren med jeans for å gjøre antrekket mer avslappet og delikat. Samosa strikkegenser er favoritten nå, og jeg elsker at den kommer i blå, grønn og rosa!

Sophia cardigan    Polly kjole    Dolores cardigan

Jeg kan bruke boots til absolutt alt. Det å finne de perfekte, grove – og ikke for klumpete – støvlettene gir en helt egen lykkefølelse. Ved å kombinere grove boots eller støvletter til antrekket, får du et moderne, kontrastfylt uttrykk. Selv liker jeg å bruke dressbukser og skjørt til mine grove boots. Antrekket blir pyntet og spennende, men likevel får jeg en helt egen rocket twist på det.

Cindy bluse    Conny dunjakke    Milly kåpe

Ruter er årets trendmønster, og jeg gleder meg virkelig til å kaste meg over disse mønstrene i stylingene jeg skal gjøre. Gi meg ruter på jakker, skjerf og skjorter – jeg elsker det! Ruter er jo også en smart måte å tilføre litt farger på. 

Husk at farger oppfattes veldig forskjellig avhengig av hvem som bærer dem. Finn fargene som kler akkurat deg – det er nemlig slett ikke sikkert at det er i de samme som det som kler en venninne eller en modell. Farger frisker opp antrekket, selv om det bare er detaljer i form av noen få elementer.

Denne sesongen er Milly-kåpen fra Jean Paul en av mine favoritter. Den styler jeg både til hverdags og fest, og jeg lover at den passer like godt over den lille sorte som over jeans og sneakers.

PS – Husk at klærne du velger kan løfte humøret og selvtilliten gjennom hele dagen.