Gå til innhold

Jeanpaul.no feirer 4 år! -30% til medlemmer! 

VÆR KLAR NÅR REGNET KOMMER 

At høsten er en uforutsigbar årstid skal ikke gå utover deg. Gjør deg klar for våtere tider med riktig regnjakke og du holder deg tørr når regnet kommer. 

Finn din regnjakke

Vicky

for en fuktig årstid

Vicky løser mange behov i en og samme jakke! Den er innsvinget i midjen, vann- og vindtett, og laget i et mykt stoff med innvendig vattering. Denne allværsjakken har det aller meste; hette, myk fleece i kragen, elastisk mansjett, glidelåser i sidene, tapede sømmer og gode fôrede ytterlommer.  Diskret og gjennomtenkte refleksdetaljer, og en ton-i-ton Jean Paul logo på venstre erme viser Jean Pauls øye for detaljer. Vicky er en teknisk jakke du kan stole på når regnet kommer.

SE JAKKEN
Vicky
Cilla

for all slags vær

Cilla er en klassiker. Dette er en teknisk jakke med lett vattering og feminin passform med innvendig snøring. Jakken har tapede sømmer, vanntette glidelåser, avtagbar hette med snøring, høy krage med myk fleece på innsiden, innvendig elastisk mansjett på ermet, regulerbar mansjett, to innerlommer og utvendige glidelåslommer. For ekstra sikkerhet i høstmørket er Cilla utrustet med refleks langs sømmene bak og på hetten. Et lite Jean Paul broderi pryder ermet som en siste detalj.

SE JAKKEN
Cilla Jakke
Ceri

for fuktige høstdager

Ceri er en allsidig vind- og vanntett fritidsjakke med lett vattering. Den behagelige allværsjakken har god lengde, glidelåser i sidene for bevegelighet, toveis glidelås foran, skjult knepping med trykknapper, myk fleece i kragen, funksjonelle lommer og mulighet for justering nederst og i ryggen. En ton-i- ton Jean Paul logo på ermet er et diskret kvalitetsstempel. Praktiske refleksdetaljer på ermekant og hettekant gjør at Ceri er et ekstra sikkert valg for mørke, regntunge høstdager!

SE JAKKEN
Ceri Jakke

 

VÆR KLAR FOR REGN

Velg din jakke

Vicky Jakke ID2 Vicky Jakke ID2
KAMPANJE -500,-
XS S M L XL XXL

Jean Paul

Vicky Jakke

1 999,- før 2 499,-
VÆR KLAR

for all slags vær

VÆR KLAR

for herrene