Gå til innhold

Jeanpaul.no feirer 4 år! -30% til medlemmer! 

VÆR KLAR FOR EN DAG UTENDØRS

Vi går inn i en uforutsigbar årstid med mye vær. Gjør deg klar for både sol, regn og vind, slik at du kan nyte dagene utendørs, uansett vær. 

Finn din jakke

Etienne

for den kalde vinden

Etienne er allsidig - en vattert kåpe med lett stretch og vannavstøtende egenskaper. Kåpen har skråstilte sømmer, refleksdetaljer i siden og toveis glidelås. Etienne har en feminin passform og god lengde som gjør den perfekt over vinterens antrekk. Diskret logo på venstre erm stempler denne jakken med Jean Paul kvalitet.

SE JAKKEN
Etienne jakke
Cassy

med varmende dun

Cassy er tidløs og er dunjakken du trenger i årene fremover. Lun og tykk dunjakke i rett fasong med avtagbar hette og vertikale frontlommer. Innsydd elastikk nederst på ermet holder kulden ute, og en liten Jean Paul metall-logo pryder jakken som et siste kvalitetsstempel.

SE JAKKEN
Cassy Dunjakke
Linda

for en dag utendørs

Linda er en drøm å ha på. Dette er en høykvalitets dunjakke med deilig hette. Jakken føles lett mot kroppen og rekker ned til knærne. Dette gir optimal komfort for en hel dag utendørs. Jean Paul logoen pryder venstre arm på denne tidløse og praktiske jakken.

SE JAKKEN
Linda Lang Dunjakke
Candice

for all slags vær

Møt Candice. En nydelig vann- og vindtett parkas med tykk vattering. Jakken har hette, lommer med mykt fleecefôr, og vanntett toveis glidelås. Elastisk kant nederst på ermet og nedfellbare refleksbånd i sidene er praktiske detaljer som gjør denne jakken til en favoritt! En liten gummi-logo på ermet setter prikken over i'en for den beste Jean Paul kvaliteten.

Se jakken
Candice

 

VÆR KLAR for en dag utendørs

Velg din jakke

Linda Long Dunjakke EM6 Linda Long Dunjakke EM6
KAMPANJE -500,-

Jean Paul

Linda Long Dunjakke

2 499,- før 2 999,-
VÆR KLAR

for all slags vær

VÆR KLAR

for herrene