Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Klikk her for å bli Le Club medlem!
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Fri frakt til medlemmer! Handle for over 1500,- og få fri frakt.

Vær klar for sesongen med Nikoline Anundsen

Ny sesong står endelig for tur og i den forbindelse har vi spurt IT-jente og influencer Nikoline Anundsen om hennes tanker rundt vårens trendbilde. Nikoline er en 27 år gammel 3-barnsmamma som daglig inspirerer over 40.000 følgere med alt fra mote til mer ujålete hverdagssituasjoner.

1.

Hvilke trender er dine favoritter denne våren?

Farger som rosa, orange og grønn i knæsje varianter vil vi se mer av! Denim er også hot!

Jeg håper og tror vi er litt over å bruke hele joggis-sett til alle anledninger. Likevel tror jeg vi kommer til å beholde de litt mer behagelige snittene. Jeg håper fler og fler har fokus på å bruke naturmaterialer som bomull, lin og ull. De holder ofte lenger, er bedre for naturen og ser like fine ut etter vask.

Etter lang pandemi og vinter tror jeg vi alle er klare for å pynte oss litt mer. Lange kjoler man før bare ville brukt til bryllup kan også funke med litt mer laidback tilbehør på lunch med jentene. Personlig lever jeg etter “heller litt over-dressed enn under-dressed”.

Carla jakke
Carla-jakke-confetti
2.

Hvilke plagg bør alle ha i garderoben denne våren?

Våren kan være en litt vanskelig sesong å kle seg i. Solen titter frem og man vil å gjerne kle seg sommerlig, men samtidig kan vinterkulden være der. En tynn ullkåpe som ikke er sort kan redde dette problemet. Svarte store vinterkåper kan ofte bli for varme og for harde i fargen på våren. En jeans som sitter godt på, deilig gensere i strikk, en jakke som tåler litt dårligere vær og regn.

Jeg har lagt min elsk på bøttehatt for noen sesonger siden, de kan redde en dårlig hårdag, heve et antrekk og samtidig beskytte ansiktet for sol. Vinn-vinn-vinn!

Vivien ullkåpe
Vivien ullkåpe
3.

Hva er ditt go-to antrekk når tiden ikke strekker til?

Når tiden ikke strekker til velger jeg alltid et antrekk jeg vet funker og som jeg føler meg vel i!
Ikke tid til å eksperimentere på de mest stressa morgenene. Det har jeg gjort før og ender ofte opp med å føle meg som en klovn etterpå. Jeg er skikkelig glad i denim, gjerne dobbel denim! En kul jeans, f.eks Tina recycled jeans, med en enkel hvit overdel og noen chunky smykker, en veske og kule solbriller og man er klar. Jeg er også en kjole jente og syns kjole passer til det aller meste. Det er også lett, 1 plagg uten å tenke på kombinasjon av underdel og overdel. Om det er litt kjøligere kan en denimjakke eller ullgenser over funke perfekt.
Fleur cardigan
Fleur cardigan
4.

Er det noen antrekk eller trender vi aldri kommer til se deg i?

Jeg tenker at jeg aldri skal si aldri! Trender går i loop, og noe jeg tenker jeg aldri skal gå i nå, kan fort endre seg. Jeg syns det viktigste er å finne plagg som passer min kropp og som jeg føler meg bra i. Da bærer jeg også plaggene bedre. Men skal jeg si en ting, så tror jeg dere aldri får se meg i gravide-tights igjen!

Petrine denimjakke
Petrine denimjakke
5.

Hva er dine basisfavoritter?

For at et basisplagg skal bli en favoritt hos meg må jeg kunne style det både til hverdags og til fest. Det må sitte perfekt på kroppen og kunne mixes og matches til ulike styles. Hvit overdel, enten det er tank top, t-shirt eller skjorte (både i lin og bomull) er store favoritter. Det kan brukes året rundt og til ulike underdeler. Så kult med en litt oversize skjorte over bikinien når man skal spise lunch. F.eks Lilly linskjorte eller classic Poplin skjorte. Plagg man kanskje assosierer med litt mer pyntet stil kan fort få et helt annet uttrykk om man kjøper i noen størrelser større enn man pleier.
Aina dunjakke
Aina dunjakke
6.

Når vårens nyheter ankommer butikk, hva er dine shoppingtips? Og hva gjør du for å unngå bomkjøp?

Jeg pakker alltid vekk store deler av sommergarderoben når minusgradene kommer. På den måten føles mange av plaggene nye igjen når jeg tar de opp fordi jeg ikke har gått og sett på de gjennom vinteren. Mine Shopping-tips for å unngå bomkjøp er å gå skikkelig gjennom hva man har fra før, luke ut om det er noe du ikke skal ha, for å så se hva man behøver. Er det noen plagg man kan kjøpe som gjør at man får brukt mer av det man allerede har. Tenk også antrekk når du handler. Vil den toppen du kjøper passe til noe annet du allerede har. eller står du plutselig med en kjempe fin topp du elsker, men ikke får brukt den til noe? Jeg er ganske sikker på min størrelse og liker å handle på nett, likevel kan det være lurt å prøve plagg som er i en annen passform eller stil enn hva du vanligvis har, da unngår man bomkjøp!

Petronella genser
Petronella genser
7.

Sist, har du noen favoritter fra vårkolleksjonen til Jean Paul?

Denne vårkolleksjonen byr på så mye snacks! Deilige pasteller, nøytrale farger til mer knæsj!Favorittene mine er Kitty settet i håndklestoff, Lilly linbluse i både rosa og hvit, Signy denimskjorte, Love bøttehatt i denim, JP basic denimskjorte, Petronella genser i orange, vivien ullkåpe. En kåpe som er perfekt til mellom sesonger hvor temperaturene kan variere. Så fin til både casual bruk, jobb, men også til de litt mer pyntede anledninger. Jeg gleder meg allerede til å se hva sommerkolleksjonen byr på!