Gå til innhold

Jeanpaul.no feirer 4 år! -30% til medlemmer! 

VÆR KLAR FOR EN KALD VINTER

Hold på varmen i vinter! Med riktig vinterjakke kan selv den kaldeste vinterdagen bli god.  Hold kulda ute, og varmen inne med en deilig dunjakke. Vær klar når snøen er på vei. 

Finn din vinterjakke

Didra

for kalde vinterdager

Didra er dunjakken for tidløs eleganse. Den føles lett i beste dunkvalitet og har en avtagbar fuskepels på hetten. Vinterjakken har god lengde, ton-i-ton fôr, fine detaljer og emaljert Jean Paul logo i metall på overarmen. Didra er jakken du kommer til å bli glad i når kulden setter inn!

Se jakken
Colina

for minusgrader

Colina gir deg følelsen av luksus i hverdagen. Denne jakken holder deg god og varm, og er fylt med dun av ypperste kvalitet. Den har mange fine detaljer som sølvfarget glidelås med tilhørende knapper, justerbar hette med avtagbar fuskepels, fôrede lommer med glidelås, og nedfellbare refleksbånd i sidene. En stilren sølvfarget metall-logo på overarmen gjør Colina komplett.   

Se jakken
Paulette

for en kald vinter

Paulette er komplett - en urban vind- og vannavvisende parka med god vattering og myk fuskepels på og inni hetten. Denne varme vinterjakken har en feminin passform, lekre sølvfargede detaljer, funksjonelle lommer og en lekker metall-logo på overarmen. Jakken har praktiske detaljer som regulerbar hette, nedfellbare reflekser i sidene og en solid opphengshempe. Du kan trygt velge Paulette når gradestokken viser minusgrader.

Kommer snart

Conny

for ekstrem kulde

Conny holder deg varm. En lun og varm dunkåpe i eksklusivt stretchmateriale som er både vann- og vindtett. Conny oser kvalitet i hver en detalj! Behovene er dekket i vinterkulden med vanntett glidelås, innvendig mansjett på ermene, reflekstape i sidene og gode innerlommer. En liten metall-logo på venstre erm er kronen på verket.

Kommer snart

 

Didra Dunjakke ID2 Didra Dunjakke ID2
KAMPANJE -500,-
XS S M L XL XXL

Jean Paul

Didra Dunjakke

4 499,- før 4 999,-
VÆR KLAR

for all slags vær

VÆR KLAR

for herrene