Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Klikk her for å bli Le Club medlem!
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Fri frakt til medlemmer! Handle for over 1500,- og få fri frakt.

Vær klar for sommerens trender

Sommermoten 2022: ALT OM SOMMERENS TRENDER

Sommerens trender reflekterer i stor grad tiden vi lever i, og våren 2022 er intet unntak. Det er utvilsomt gjenåpningen av samfunnet som påvirker motebildet. Etter en lang periode med andre behov, skal garderoben nå inneholde farger og stilsikre klesvalg - men likevel er moten hakket mer komfortabel enn før pandemien brøt ut.

Workwear

tilbake på jobb

Det kan bli en tilvenningssak for mange å komme tilbake på kontoret, også i klesveien. Før pandemien brøt ut var det gjerne svarte eller mørkeblå slim-fit dresser som beveget seg ute i gatene. Nå er det løsere fasonger som gjelder og gjerne en mer avslappet kombinasjon med chinos og zip neck-gensere. 

Regnbue

fargesterkt

Det er tydelig at det er i tiden å leke seg med farger, og gjerne mye av dem. Hos de største motehusene var det som å se en regnbue bevege seg nedover catwalken på årets motevisninger. Du kan derfor med sikkerhet bruke farger denne våren, og gjerne investere i fargesterke plagg som t-skjorter, piquéer og sporty jakker.

Chino & Cargo

søk komfort

Denne våren ser vi enda mer til chinos- og cargobukser. Disse erstatter på ingen måte den klassiske jeansen, men er et friskt og ikke minst komfortabelt tilskudd til garderoben. Chinos er forøvrig et perfekt valg om man søker en formell, men likevel komfortabel stil når man skal tilbake på kontoret.

Preppy dressing

ikoniske Ivy League

“Preppy dressing” er i vinden med tydelig inspirasjon fra den ikoniske Ivy League-stilen på 80-tallet. Vi ser oppkneppede skjorter, blazere, piquéer og poloskjorter. Et tidløst uttrykk er en sikker vinner denne sesongen.

Ensfarget

fra topp til tå

Ensfargede antrekk var en klar motvekt til den fargesprakende catwalken i år. Vi ser flere fargenyanser av grått, beige og marineblått. En av fjorårets trendfarger var Ultimate Gray, som blir med inn i 2022 som en av årets trendfarger. Et ensfarget antrekk er et tidløst valg vi tør påstå alltid fungerer.

 

På utkikk etter noe annet?

Jakker & Frakker Gensere T-skjorter & Piqué
Bukser & Jeans Skjorter Tilbehør

Sjekk ut hele utvalget til herre