Gå til innhold

Jeanpaul.no feirer 4 år! -30% til medlemmer! 

VÆR KLAR FOR EN DAG UTENDØRS

Vi går inn i en årstid med uforutsigbart vær. Gjør deg klar for både sol, regn og vind, slik at du kan nyte dagene utendørs, uansett vær. 

Finn din jakke

Altitude

for nordiske forhold

Altitude er som skapt for nordiske forhold. Denne tekniske jakken har et stretchy ytterstoff, tapede sømmer og sitter godt på kroppen. Med et lag varmende dun, både foran og bak, holder du på varmen med Altitude. Jakken har fire utvendige lommer, vanntett glidelås, refleksdetaljer og praktisk hette. Logoen på ermet viser at Altitude er Jean Paul kvalitet, perfekt for uforutsigbare nordiske værforhold.

SE JAKKEN
Altitude
Pessac

FOR EN FUKTIG ÅRSTID

Pessac er et sikkert valg. Jakken er vattert og har en praktisk hette integrert i kragen. Den har fine detaljer som snøring nederst i kanten, regulerbar mansjett, refleks på baksiden, lufting under armene og gode lommer. Med sin behagelige passform er Pessac perfekt for en fuktig dag utendørs.

SE JAKKEN
Pessac Jakke
Chamonix

FOR EN DAG UTENDØRS

Chamonix holder deg varm. Boblejakken har tykk vattering, praktisk hette og i lommene finner du mykt fleecefôr. Jakken har vanntette glidelåser, nedfellbare refleksbånd på innsiden og elastiske kanter på ermene. Chamonix er jakken som fungerer like godt i Norge som i de franske alpene. 

Se jakken
Chamonix Jakke

 

VÆR KLAR

for all slags vær

Pessac Jakke EM6 Pessac Jakke EM6
KAMPANJE -500,-
S M L XL XXL XXXL

Jean Paul

Pessac Jakke

2 399,- før 2 899,-
VÆR KLAR for en dag utendørs

Velg din jakke

VÆR KLAR

for damene