Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Klikk her for å bli Le Club medlem!
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Fri frakt til medlemmer! Handle for over 1500,- og få fri frakt.

Miljø

Miljø

Vi fokuserer på reduksjon, gjenbruk og resirkulering både lokalt og i samarbeid med våre produsenter og underleverandører. Vi oppfordrer alle våre samarbeidspartnere til å redusere overflødig emballasje og bruke resirkulerte og ikke-giftige materialer.

Handelens miljøfond

Som medlem av Handelens Miljøfond jobber vi for å redusere plastforsøpling, øke plastgjenvinning og redusere bruk av plast.

Reduksjon av plastemballasje

Gjennom å redusere plastemballasjen som varene pakkes inn i, ønsker vi å bidra til å redusere miljøbelastningen ved produksjon, bruk og avhending av plast. Målet er å redusere plastemballasjen så mye som mulig, uten å forringe produktene under frakt.

Fretex

I 2012 inngikk Voice Norge AS et samarbeid med Fretex. Gjennom dette samarbeidet blir reklamasjoner og overskuddsvarer fra butikker samt salgsprøver, stoffprøver osv. fra kontoret donert til Fretex International, som selger dette videre til sine kunder utenfor Europa. Målet til Fretex er at mest mulig av det som kommer inn skal gjenbrukes. Det som ikke egner seg for ombruk material-gjenvinnes, og resten går til energigjenvinning.

Kjemikalier - restriksjoner og testing

I samarbeid med det svenske forskningsinstituttet RISE har Voice Norge AS utarbeidet en restriksjonsliste for kjemikalier. Denne listen inneholder kjemikalier som ved norsk og europeisk lov (REACH) enten er forbudt, eller kun lovlig i begrensede mengder. Alle Voice Norge AS leverandører må signere på en kontrakt hvor de bekrefter at de leverer varer som er i overholder restriksjonslisten for kjemikalier og det europeiske kjemikalieregelverket REACH. For å sikre at produktene overholder kravene, krever vi testing av produkter før forsendelse, i tillegg til at vi gjennomfører stikkprøvetester av produkter fra lageret vårt i Norge.

Miljøtiltak i bomullsproduksjonen

Gjennom medlemskapet i Better Cotton Initiative og ved å kjøpe BCI bomull, ønsker vi å bidra til å øke etterspørselen etter mer ansvarlig bomull, minimere bruk av vann og sprøytemidler, ta bedre vare på vannressursene, jordsmonnet og det biologiske mangfoldet rundt bomullsåkrene. Les mer om vårt innkjøp av Better Cotton her.

Tilbake