Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Jean Paul FAQ

Her har vi samlet noen generelle spørsmål om nettbutikken.

Kan jeg som ansatt handle med ansattrabatt i nettbutikken?

Vi har dessverre ikke funksjonalitet for dette når vi lanserer jeanpaul.no. Dette er noe vi må utvikle på lengre sikt.

Hva koster det å få tilsendt varer fra jeanpaul.no?

Vi har en fast fraktpris på kr 59 for henting på nærmeste utleveringssted

Hvordan kan man returnere varer som er kjøpt på jeanpaul.no?

Man kan enkelt returnere varer man har kjøpt på jeanpaul.no, og vi tilbyr gratis returfrakt. I første fase er det ikke mulig å returnere varer som er kjøpt på nett i butikk.

Hvor pakkes og sendes ordrene?

Vi både pakker og sender ordrene på vårt sentrallager på Tuen. Vi har en leveringstid på 2-4 virkedager, og sender til alle adresser i Norge unntatt Svalbard og Jan Mayen.

Har jeanpaul.no egen kundeservice?

Vi har etablert en egen kundeservice for nettbutikken som administreres ut i fra dagens Servicekontor. Vi holder åpent alle hverdager fra 8-16 og kan nås på telefon, mail, chat, sosiale medier og via kontaktskjema på jeanpaul.no. Vi kan hjelpe kundene med alle spørsmål de måtte ha angående produkter, priser, størrelser, returer, reklamasjoner, lagerstatus i butikk mm.

Hvordan betaler man på jeanpaul.no?

Vi tilbyr flere betalingsløsninger på jeanpaul.no. I første fase kan de betale med  kort eller Vipps. Vi lanserer en fakturaløsning etter hvert.  

Hva gjør vi hvis vi mottar en reklamasjon fra nettbutikken?

Hvis butikkene mottar en reklamasjon fra nettbutikken skal kunden henvendes til kundeservice, så hjelper vi kunden videre herfra.

Hva skjer hvis et plagg er utsolgt i nettbutikken?

Hvis onlinelageret er tomt for en gitt vare kan kundeservice være behjelpelig med å opplyse om hvilken butikk varen kan finnes i.

Vil varene i nettbutikken ha samme pris som i butikk?

Varene på jeanpaul.no vil ha samme utsalgspris som i butikk, og nettbutikken vil også ha de samme større kampanjene som butikkene våre. I tillegg kan det komme egne kampanjer og aktiviteter som kun gjelder på nett.

Finnes det noe butikkinformasjon på jeanpaul.no?

Nettsiden har en god og oppdatert oversikt over hvilke butikker som selger Jean Paul med kart, adresser og åpningstider.

Hvem er målgruppen til jeanpaul.no?

Vi håper at nettbutikken blir en kanal for både nye og gamle kunder, samt at dette er en fin måte å generere trafikk til butikk.

Jean Paul bilde av kolleksjonen og høstmote.