Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sabine Denim Stretch Jeans

Komfortabel jeans i bomullsstretch. Jeansen har smale ben og normal livhøyde, samt lommer foran og bak. Buksen er i et mykt stretchmateriale for best mulig komfort. Mer

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us
649,- før 1 299,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
L
M
S
XL
XS
XXL
  • Komfortabel jeans i bomullsstretch. Jeansen har smale ben og normal livhøyde, samt lommer foran og bak. Buksen er i et mykt stretchmateriale for best mulig komfort.

    Materialer: 93% bomull, 5% polyester og 2% elastane
    Fargekode: D06
    Artikkelnummer: 7229937

    Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

    Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

    Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

    Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

    Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

    Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.