Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sabine Color Cropped Bukse

Feminin ankellang 5-lommers bomullsbukse i sort. Buksen har smale ben, normal livhøyde og er i myk stretch for best mulig komfort. Lukkes med knapp og glidelås. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
499,- før 999,-
Velg størrelse:
 • Feminin ankellang 5-lommers bomullsbukse i sort. Buksen har smale ben, normal livhøyde og er i myk stretch for best mulig komfort. Lukkes med knapp og glidelås.

  Materialer: 91% bomull, 6% polyester og 2% elastan.
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7234494

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.