Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp
Høstmoten for han

Høstmoten for han

Fresh opp garderoben med jordfarger og spennende teksturer! Perfekt når ruskeværet er på sitt verste og man vil pakke seg godt inn for å holde varmen.

1.

Denim

Den evige klassikeren: Jeans! En straight leg jeans er et perfekt innslag i høstgarderoben.

- I høst er det denim for alle penga. Kombiner jeansen med deilig strikk på kalde dager, og en overshirt eller boblejakke til.

- En mer relaxed stil med løse og vide jeans preger trendene akkurat nå. Klassiske jeans med en nøytral t-skjorte og en fargerik skjorte over, er et avslappet hverdagsantrekk. Topp det hele med en kul lue!

2.

Tekstur

Utforsk ulike teksturer og materialer denne høsten.

- Høsten byr ofte på ull, som gir dybde til de delikate fargene som pryder høstsesongen. En av tekstilene som har gjort sitt store comeback i motebildet den siste tiden er cord. Cordbukser er et plagg som kan bidra til mange allsidige looks og den er perfekt i kombinasjon med årets store hit: Skjortejakken.

3.

Skjortejakken

Skjortejakken er en hybrid mellom en skjorte og ytterjakke. Vi har fått inn varianter i ull og bomull

Ingenting slår et par lyse jeans med en hettegenser i en myk og deilig kvalitet, et par pene sneakers og en skjortejakke over.

4.

Lag-på-lag

En glimrende måte å piffe opp høstgarderoben på, er å eksperimentere med lag-på-lag. Det gir litt ekstra varme, som er perfekt nå som dagene blir kjøligere!

Prøv gjerne et antrekk der du har en synlig langermet skjorte under en strikkegenser. La skjortekragen stikke frem, og avslutt med en lett boblejakke over.

5.

Høstskoene

Bytt ut sommerens joggesko med stilige høstsko i den evige favoritten skinn! Skinnsneakers er perfekt denne sesongen. Prøv deg gjerne frem med ulike farger,  det kan gi antrekket et helt nytt uttrykk! Motebildet har blitt preget av grønt denne høsten, og et par grønne sko kan bli et flott blikkfang.

Kombiner skinnsneakers sammen med jeans eller chinos for et hverdagslig, kult uttrykk.