Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Start julegaveshoppingen nå! Vi har utvidet bytterett til 14.januar

Love what you wear!

Trendene du bør prøve ut i høst.

Denne høsten byr på masse spennende når det kommer til høsttrender; kåper i quilt, farger og fluffy strikk. Høstens trender byr på en herlig miks av komfort og lekenhet. La deg inspirere av sesongens mote! I takt med at vi ønsker en ny årstid velkommen er det også på tide å finne frem høstklassikerne som denim, kåper og store varme skjerf.

Oversized

STORE JAKKER

Oversized-trenden kommer enda sterkere denne høsten, så har du ikke allerede skaffet deg en stor kåpe er tiden inne! Den kan brukes til alt, og er veldig fin å style mot kontraster, som feminine plagg.

Gå for eksempel for en oversized kåpe i sesongens it-farge; grønn og style den med delikate blonder under. Style den gjerne med et belte i livet for en avslappet og cool stil.

.

Mokkasiner

Classic & Cool

En av høstens mest trendy skomodeller er den gode gamle mokkasinen. En klassisk, svart mokkasin eller penny-loafer er et must i garderoben. Like fin til jeans og dressbukser, som til kjoler og skjørt. Gå for denim fra topp-til-tå og kombiner det med mokkasiner og årets tilbehør; bøttehatten!

.

Accessorier

Store skjerf

Når høststormen herjer er det lite som slår det å pakke seg inn i et mykt og varmt skjerf. Store oversized skjerf er alltid gøy å tilføre et antrekk. Gå for et stort oversized skjerf som står i kontrast til resten av antrekket og ønsk en ny årstid velkommen! 

.

Maxi vs. mini

Go long...

I høst skal både skjørt og kjoler være lange. Style gjerne et langt skjørt med en tøff, skjortejakke eller en hettegenser.

Det er fint å kombinere et lang skjørt eller kjole med knehøye boots eller et par sneakers – alt etter hva slags anledning du skal bruke det til.

– Drømmeantrekket er en lang kjole stylet med boots, en strikket genser og en oversized jakke over.

 

.

Joggedress

Casualwear for everyday

En av de nye trendene vi har sett poppe opp, er bruken av joggedress. Og den er ikke kun tiltenkt som et plagg du skal bruke hjemme. Bruk den som et sett, style den både med høye hæler, sneakers, chunky boots og statement-vesker og la den skinne som et it-plagg i garderoben.

.

Strikk

Classic & comfy

Når komfort møter mote blir vi ekstra glad, nettopp derfor elsker vi strikkegensere litt ekstra høyt. Nydelige strikkede plagg er tilbake. Nå til høsten går vi for en strikket genser eller cardigan og styler den med chunky sneakers eller boots for en urban look.

.

Slik kler du deg i fargene som trender denne høsten!

Sjekk ut høstens inspirasjon til hvordan du kan bruke sesongens it-farger.