Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!
Handle for over 1000,- og få fri frakt.

BACK TO BASICS: FÅ STILEN

Klesstilen vi sverger til

THE BASIC LOOK 

Garderobeklassikere, som blazeren, polotrøyen, den lille mørkeblå kjolen eller skjørtet, perfekte vintage jeans, svarte jeans og ankelstøvletter er sesongklassikere som er den konstante trenden vi heier på. Fram med the basics!

Det er garderobeklassikere som dette som holder i kvalitet og passform, som gjør at du holder deg unna daglige kleskriser. Klassiske plagg med fine snitt som sitter godt, og som rett og slett er både kledelige og komfortable.

Agnes mørkeblå cardigan, kr 999// Cindy linskjorte, kr 1399 //  Nancy Poplin skjorte, kr 999// Sneakers, kr 799 // Camille jeans, kr 1199. 

Hverdagen blir bittelitt bedre med noen basisplagg i garderoben, som en blazer eller klassisk cardigan som sitter godt, en pologenser, og et mørkeblått skjørt som alltid funker og en veske som er tidløs og elegant.

SLIK FÅR DU STILEN

Delana skjørt, kr 999// Ull & bomulls cardigan, kr 999// Rivoli sko, kr 999// Veske, kr 899// Maebelle topp, kr 599.

 

Gjør som vår Head of Design, Lone og bygg deg opp en basisgarderobe med fokus på klassiske plagg – lett å matche sammen og det ser alltid stilrent ut.

SLIK FÅR DU STILEN

Skjørt kr 1199// Bluse med volangdetaljer, kr 1399// Klassiske sko, kr 599// Bomullstopp kr. 599// Veske - perfekt til kontoret, kr 899.

Invester i klær som varer sesong etter sesong slik bygger du opp en lekker basis-garderobe!

SHOP SESONGENS BASIC-FAVORITTER HER

SESONGENS DEILIGSTE STRIKKEGENSERE