Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

BACK TO BASICS: FÅ STILEN ENKELT

Klesstilen vi sverger til. Plaggene som sparer lommeboken og miljøet.

THE BASIC LOOK 

Garderobeklassikere er tidløse plagg som holder seg stilmessig, år etter år. Blazeren, polotrøyen, den lille mørke kjolen eller skjørtet, vintage jeans, svarte jeans og ankelstøvletter, er alle regnet som basisplagg som danner grunnlaget for en smart og oversiktlig garderobe. Vi heier på allsidige plagg vi kan bruke lenge - start det nye året med best basics!

Det er garderobeklassikere, i god kvalitet og passform, som gjør at du unngår daglige kleskriser og mange impulskjøp. Klassiske plagg med fine snitt, som rett og slett er både kledelige og komfortable blir alltid ettertraktet.

Agnes mørkeblå cardigan, kr 999// Cindy linskjorte, kr 1399 //  Nancy Poplin skjorte, kr 999// Sneakers, kr 799 // Camille jeans, kr 1199. 

Vi tør å påstå at hverdagen blir litt enklere med noen gode basisplagg i garderoben. En blazer eller klassisk cardigan som sitter godt, en pologenser, og et mørkeblått skjørt som alltid funker og en veske som er tidløs og elegant.

SLIK FÅR DU STILEN

Delana skjørt, kr 999// Ull & bomulls cardigan, kr 999// Rivoli sko, kr 999// Veske, kr 899// Maebelle topp, kr 599.

 

Gjør som Lone, Head of Design Jean Paul, og bygg opp en basisgarderobe med fokus på klassiske plagg. Plaggene blir enkle å matche med hverandre og det ser alltid elegant ut.

SLIK FÅR DU STILEN

Skjørt kr 1199// Bluse med volangdetaljer, kr 1399// Klassiske sko, kr 599// Bomullstopp kr. 599// Veske - perfekt til kontoret, kr 899.

Invester i klær som varer sesong etter sesong, slik bygger du opp en lekker og lønnsom basisgarderobe!