Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!
Handle for over 1000,- og få fri frakt.

DETTE ER SKOENE VI VIL SIKRE OSS I 2021

Endelig er sesongens must-have sko her. De mildere dagene er her før du vet ordet av det - Sørg for å starte sesongen på rett fot. Vi har allerede et par favoritter på ønskelista😍

Vårens kuleste sneakers er behagelige å gå i og perfekte til å rocke opp feminine kjoler og style til homewear og joggebuksen. En sprek farge er lekkert og lyser litt opp i vintermørket på starten av vårsesongen. Vi gleder oss til å både leke med spreke farger, eller holde de rene og snøhvite perfekt til sommermånedene!

SNEAKERS
Lite slår følelsen av nye joggesko – Og vi har allerede begynt å sikle på sesongens nyheter. On the go – Det er looken vi vil gå for denne sesongen!

SANDALER
Skal du kjøpe et par sandaler til våren la det bli disse – Helt perfekte med wedge hel, åpen tå og skinndetaljer. Vi vil style de til florlette sommerkjoler og lange kjoler i nydelige farger.

En allsidig sandal du kan bruke både til hverdags og fest! Men hvilken farge skal man velge? Vi har lyst på et par i alle farger…Disse pakker vi definitivt med oss i feriekofferten!

 

IT-JOGGESKOEN TIL HAN
Uansett stil er det alltid en god ide å ha sneakers i sko-samlingen! De er komfortable og perfekte til mange anledninger. Går du for minimalistiske og stilrene sneakers er det enkelt å matche med det du allerede har i garderoben.

Hvite sneakers fungerer spesielt bra sammen med jeans eller chinos. Kombinert med en oxford button-down skjorte eller poloskjorte så er casual uniformen i boks.

TIPS -Kjøp flere par og roter dem regelmessig. Da varer skoene mye lengre og man unngår vondt lukt!

La disse joggeskoene bli vårens innkjøp! Sporty og fulldempet i formstrikket Interknit-materiale!