Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Klikk her for å bli Le Club medlem!
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Handle for over 1500,- og få fri frakt.

DETTE ER SKOENE VI VIL SIKRE OSS I 2021

Endelig er sesongens sko her. Før du vet ord av det er de mildere dagene her, så sørg for å starte sesongen på rett fot. Vi har allerede et par favoritter på ønskelista😍

Vårens kuleste sneakers er behagelige å gå i og perfekte til både å rocke opp feminine kjoler, og til avslappet homewear. En sprek farge på skoene er lekkert og lyser opp.

SNEAKERS
Lite slår følelsen av nye joggesko – og vi har allerede begynt å sikle på sesongens nyheter. On the go – det er looken vi går for denne sesongen!

Aix Sneaker 799,-

 

SANDALER
Skal du kjøpe ett par sandaler til våren, la det bli disse. Helt perfekte med wedge-hel, åpen tå og skinndetaljer. Disse passer perfekt til florlette sommerkjoler og lange kjoler i nydelige farger.

En allsidig sandal du kan bruke både til hverdags og fest! Hvilken farge velger du? Disse pakker vi definitivt med oss i feriekofferten!

 

IT-JOGGESKOEN TIL HAN
Uansett stil, sneakers er alltid en god idé! De er komfortable å gå med og perfekte til mange anledninger. Går du for den  minimalistiske og stilrene varianten, er det enkelt å matche med det du allerede har i garderoben.

Hvite joggesko fungerer spesielt bra sammen med jeans eller chinos. Kombinert med en oxford button-down skjorte eller poloskjorte, så er hverdagsuniformen i boks. Kul og casual!

TIPS -Kjøp flere par og roter dem regelmessig. Da varer skoene mye lengre og man unngår vondt lukt!

Montant 699,-

La disse joggeskoene bli vårens skokjøp! Sporty og fulldempet i formstrikket interknit-materiale!

Sneakersene vi ønsker oss til han

Gjør oss klare for vår med disse sneakersene