Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Further reductions: 50-60% off all SALE items »

SLIK KLER DU DEG I HØSTENS TRENDFARGER!

Sjekk ut høstens inspirasjon til hvordan du kan bruke sesongens it-farger.

Det er ingen tvil om at det er fargerike plagg som er populært om dagen, og med det mener vi at det både er trendy å sprite opp et antrekk i duse farger med en knall rosa genser, men også å mikse sammen flere fargesterke plagg i en og samme look. Vi elsker farger og er klare for å lyse opp høsten!

Tobacco brun

The New Black

Brunt er fargen som tar høstsesongen med storm! Vi overhørte til og med noen si at brunt er det nye svarte...Brunt er den ultimate fargen å bruke på høsten og den fungerer perfekt som basefarge i garderoben. Vi elsker å kle oss ton-i-ton, men vi vil også style en brun jakke til en hvit skjorte og loafers, den looken er alltid en sikker vinner. 

Tobacco brunt

.

Rosa

Pink Power

Rosa er en farge som passer året rundt, og i høst popper den ekstra. Vi styler en rosa strikkegenser til et par jeans og pynter opp hverdagsantrekket med et par nydelige pumps. 

.

Dilla på grønt

Trend

Høstmoten byr på en miks av farger, men en farge som utpeker seg er grønt!

Grønt symboliserer vekst og en ny begynnelse, og det passer oss helt perfekt akkurat nå! Denne sesongen ser vi mot nyanser som flaskegrønt, smaraggrønt og olivengrønt i flere herlige variasjoner. Lek deg med fargetrenden og plukk opp det grønne på detaljer som neglelakk og tilbehør. Sprit opp en full denim look med grønt tilbehør, eller grønne detaljer, eller gå "all in" og gå for grønt fra topp til tå.

Grønn er en farge vi blir glad av. Ikke bare vil vi kle oss i grønt, vi vil også spise og drikke det denne sesongen!

.

Monokrom hvitt

New & Classic

Forleng sommeren og start den nye sesongen med minimalistisk hvitt. Gjerne med et sporty snitt og litt oversized fasong. En forfriskende hvit overdel gjør ethvert antrekk både chic og moderne. Gå for sesongens it-plagg; en feminin & luksuriøs cardigan. Perfekt til alle anledningene vi skal pynte oss i høst. 

.

La deg inspirere, sjekk trendene du bør prøve ut i høst!