Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Stjel stilen: Nikoline Anundsen

Akkurat slik vil vi se ut nå!

Nikoline er kjent for sin lekne og fargerike stil, og Instagram-feeden hennes bugner av farger og mønster. Hun spriter opp en svart kåpe med en liten blå veske, kombinerer kruttsterk kaffe med sukkerspinn-rosa strikk med skyhøye hæler til eller urbane sneakers. Og vi vil gjøre akkurat det samme – små detaljer kan gjøre så mye med et antrekk!

.

Hun er god til å eksperimentere med nye trender, men holder seg også tro til sin egne personlige stil. Vi elsker denne looken, bestående av sesongens fineste, strikkede cardigan, lyse jeans og hvit veske til! En look vi gjerne lar oss inspirere av. Slik får du stilen:

.

Stjel stilen Nikoline Anundsen:

Miss cool Girl!

 

 

Likevel er det fortsatt kaldt og jeg er derfor opptatt av å holde varmen med strikkeplagg av god kvalitet. Jeg går inn i våren som høygravid, men vil ikke la det gå utover min personlige stil. Personlig er jeg ikke glad i de typiske gravide klærne man får tak i, men er alltid på let etter plagg som passer gjennom graviditeten, men også etter. Det er mye mer bærekraftig og gjør at jeg slipper å skifte ut hele garderoben bare for noen måneder.