Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Det er lite som slår en god jeans, og denne sesongen er denim i fokus som aldri før. Sesongens fineste dongeribukser er både behagelige og kule. Vi har gjort det enkelt for deg å finne nettopp dine nye favorittjeans. Høyt liv, lavt liv, rette ben, vide ben, korte eller lange? Finn passformen for deg!

Cropped Leg

Camille Jeans

Vide cropped jeans er en sentral fasong for våren.

Med en løs passform som slipper fra midten av låret er denne jeansen flatterende for enhver fasong. De vide buksebeina gir en luftig og behagelig silhuett, samtidig som jeansen hverken strammer eller klemmer. 

Vide jeans i en lys vask med eksklusiv stretchkvalitet for maksimal recovery, hold-in og komfort. Buksen har en finish som gjør stoffet ekstra mykt og behagelig. 

Camille Cropped Jeans
High-waist & Skinny Leg

Ine Jeans

Den tettsittende stretchen gir jeansen en skarp og feminin silhuett. 

Smal jeans i en lekker hvit vask med eksklusiv stretchkvalitet for beste recovery, hold-in og komfort. Buksen har høyt liv, smal passform og en finish som gjør stoffet ekstra mykt og behagelig. 

Ine Highwaist Color Jeans
Mid-waist & Thight Leg

Sabine

Behagelige jeans med smal passform og middels høy midje. Slim er en kroppsnær fasong, men uten å sitte like stramt som skinny jeans.

Vasket denim bukse, ankellengde, i eksklusiv stretch kvalitet for god komfort og passform. Buksen har utmerket recovery så den holder passformen godt. Smal siluett, ben med splitt, normal livhøyde. 

Sabine Cropped Jeans
TIPS & TRIKS

Få favorittmodellen din til å vare Slik vasker du jeansen

1. Det beste rådet for å bevare en jeans er rett og slett å vaske den så sjeldent som mulig. Da beholder den både passform og farge lengre.

2. Vask alltid jeansen på vrangen, med lignende farger, og i henhold til anvisningene i plagget. 

3. Unngå skyllemiddel/tøymykner da dette ødelegger elastikken.

4. Lufttørk alltid jeansen og unngå unna tørketrommel. Det kan krympe buksene og ødelegge teksturen.  

5. Nye mørke jeans inneholder en del overskuddsfarge. Du bør derfor være forsiktig med å sitte på lyse flater. Fukt kan også påvirke jeansen slik at den lettere kan farge av.

. .