Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Discover Spring 2024 Parisian Chic

For Spring 24 har vi latt oss inspirere av den parisiske stilen som er kjent for sin uanstrengte eleganse og sofistikerte enkelhet.


Velger du nøytrale og monokrome farger er det lettere å skape den "effortless Parisian chic" stilen.

Spring 24 kolleksjonen byr på tidløse go-to plagg som gjør det enkelt å skape den avslappede, parisiske looken. Løft vårgarderoben med klassiske snitt, franskinpirerte elementer og monokrome farger som marineblå, svart, hvit, beige og grå!


Skap et Parisian Chic uttrykk ved å velge komfortable klær som passer eller akkurat litt oversized!


Pariserne foretrekker en enkel og minimalistisk tilnærming til mote. De tror på "less is more" og fokuserer på kvalitet over kvantitet når det gjelder klær.


Med inspirasjon fra den parisiske stilen har et fokus for vårens kolleksjon vært å unngå forbigående motetrender.

Typisk gatemote i Paris er en nonchalant stil der det ser ut som om man har kastet på seg klærne med mininal innsats og anstrengelse, men likevel ser fantastisk ut.


Skap et iøynefallende, men enkelt uttrykk med en klassisk stripete overdel og hvite, flared jeans.

Med gode baseprodukter i vårgarderoben har du et godt utgangspunkt! Grunnleggende vårplagg som hvite skjorter, enkle t-skjorter, jeans og en stripete overdel kan kombineres på en rekke måter for å skape ulike uttrykk.

Legg gjerne til et snev av personlighet med tidløse accessoirer som en klassisk veske eller tidløse sko.Til tross for en nonchalant og avslappet look som ofte er langt mer planlagt enn det gis uttrykk for, er jentene i Paris nøye med å skille mellom klær og treningstøy. Treningstøyet er nemlig forbeholdt trening og aktivitet.

 

SHOP PARISISAN CHIC LOOKEN