Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Klikk her for å bli Le Club medlem!
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Handle for over 600,- og få fri frakt.

Vær klar for vårens trender

Vårmoten 2022: ALT OM VÅRENS TRENDER

Denne våren er det flere gøyale trender å boltre seg i, og kanskje ikke overraskende er det farger som står i sentrum etter flere år med pandemi og slitte joggebukser. Nå skal antrekket være et blikkfang og spre energi med fargesterke plagg, deilige pasteller og feminine fasonger – dette er tiden for å utforske nye stilvalg og ha det gøy med å pynte seg. Vær klar med vårens trender!

Fargesterkt

årets farger

Farger slår umulig feil denne våren, og du kan velge fritt gjennom hele fargespekteret og nyanser. Farger som kan minne om en solnedgang er ekstra i vinden, og du kan se opp for knallrosa, gult, oransje, grønt og blått. Bland gjerne farger eller velg ton-i-ton.

 

Pasteller

til hverdags og fest

Sukkersøte pastellfarger lyser opp både til hverdags og fest, og er i motebildet som aldri før. Kombiner gjerne pasteller i ett og samme antrekk og sleng deg på ton-i-ton trenden. Husk at det kan være minst like kult med mix & match sammen med mer fremtrede farger og teksturer som for eksempel denim.

Bærekraft

Ta valg for miljøet

Uavhengig av trendbilde og kortvarige gleder, er overforbruk unektelig et viktig fokusområde inn i moteåret 2022. Det å handle færre plagg av riktig kvalitet blir bare viktigere fremover. Heldigvis er det moderne og kult å blande nytt og gammelt, og ikke minst sy om gamle skatter til trendy favoritter. Før man står overfor et kleskjøp er det viktig å ta en vurdering på plaggets kvalitet, slik at man velger plagg med lang levetid. 

Striper & Ruter

tidløse favoritter

Vi i Jean Paul brenner for en god basisgarderobe med tidløse plagg, og synes det er ekstra gledelig å se at striper og ruter utmerker seg i trendbildet for 2022. Dette er nøkkelplagg i garderoben som varer i en årrekke og vel verdt en investering.

Elegant i ensfarget

stilsikkert

Minimalistiske og ensfargede antrekk var en tydelig motvekt til den spreke fargepaletten på catwalken i år. Klassiske antrekk i svart og hvitt forblir i motebildet, og er som alltid et sikkert valg. Vi har lagt vår elsk på denim fra topp til tå. Så enkelt og elegant!   

.

 

På utkikk etter noe annet?

Sko Gensere & Cardigans Topper & T-skjorter
Bukser & Jeans Skjorter & Bluser Kjoler & Skjørt

Se hele utvalget til dame