Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Further reductions: 50-60% off all SALE items »

Parisian chic med Nikoline Anundsen

 

 

Nikoline er kjent for sin lekne og fargerike stil, og Instagram-feeden hennes bugner av farger og mønster og klassiske pieces. Hun spriter opp en strikket genser med en liten lavendelfarget veske, kombinerer kruttsterk kaffe med et klassisk prikket sett med skyhøye hæler til eller urbane sneakers. Og vi vil gjøre akkurat det samme – små detaljer kan gjøre så mye med et antrekk!

 

 

 

 

Endelig går det mot vår og lysere tider, og jeg blir så inspirert til å ta på meg nye, freshe vår outfits. Etter en lang og kald vinter har jeg alltid fokus på å kle meg i lyse fine farger for å få skikkelig følelsen av våren er på vei.

 

 

 

 

Likevel er det fortsatt kaldt og jeg er derfor opptatt av å holde varmen med strikkeplagg av god kvalitet. Jeg går inn i våren som høygravid, men vil ikke la det gå utover min personlige stil. Personlig er jeg ikke glad i de typiske gravide klærne man får tak i, men er alltid på let etter plagg som passer gjennom graviditeten, men også etter. Det er mye mer bærekraftig og gjør at jeg slipper å skifte ut hele garderoben bare for noen måneder.

Spring vibes Get the look