Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

1992 collection

Vi har latt oss inspirere av vår egen historie og kan stolt avsløre at vi relanserer noen utvalgte designklassikere fra 1992.

Kolleksjonen slippes nå når vintersesongen melder sin ankomst, og det er ikke tilfeldig. De aller fleste nordmenn forbinder vinteren med gode strikkegensere i ull, kvikklunsj og ski på bena. 

Vi har gjenskapt kampanjen fra 1992!

Genserne ble først lansert for 30 år siden. Nå er de tilbake! Ikke bare relanserer vi genserne fra kolleksjonen, vi lot oss inspirere av de fantastiske bildene fra 1992 og gjenskapte kampanjen i vakker norsk fjellheim tidligere i høst. Se de nye og originalbildene fra `92 under. 

.

Den mykeste kvaliteten 100% ull

Laget for å vare år etter år! Tidløst design

Gjende genser

Gjende genser er inspirert av det norske turlandskapet, og ble for 30 år siden designet etter en blanding av flere tradisjonelle norske mønster. Genseren er navngitt med vårt fantastiske norske turliv i fokus. 

.

Hebrids genser

Hebrids genser er en klassisk flettestrikket genser, inspirert av en subtil og jordnær hverdagseleganse i den bløteste og fineste ullkvaliteten.

.

Cortina genser

Inspirert av grafiske mønstre og bokstaver, Cortina var i 1992 en av Jean Paul sine bestselgende gensere. Vi har bevart favorittten og relansert den slik at du kan ha den med dine andre tidløse favoritter i klesskapet.

.

Tips & Triks

Hvordan tar du best vare på ullplaggene i garderoben din?

.

DISCOVER THE COLLECTION