Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Vårens må-ha!

Trendene du bør prøve ut denne våren.

Denne våren byr på masse spennende når det kommer til vårtrender; trenchkåpen, farger og klassiske sett. Vårens trender byr på en herlig miks av komfort og lekenhet. La deg inspirere av sesongens mote! I takt med at vi ønsker en ny årstid velkommen er det også på tide å finne frem sesongklassikerne som denim, mønster og et par kule solbriller!

Pop av farge

Korall

Hvor fresht er det ikke med en frisk farge? Rosa og oranje er farger du vil se mye av i tiden fremover, og vi har allerede dilla på denne freshe og sterke oransjetonen. Style den alene eller til andre knallfarger som rosa.

.

50 Shades of Beige

Monokrom & chic

Ton-i-ton av beige var en gjenganger på catwalken for våren 2023. Gå for klassiske plagg i en tidløs tone, og gå våren i møte i en monokrom og chic hel-beige look. Kombiner det hele med årets tilbehør; solbriller!

.

Settet

En chic update til vårgarderoben

Nå som våren titter frem er det lite som slår et klassisk sett. Enkelt å bruke med flate sko til jobb, eller med superhøye hæler på fest. Gå for et klassisk sett som passer til alle anledninger. En chic update til vårgarderoben. 

.

Trenchcoaten

It's a classic...

Plagget som egentlig aldri går av moten, som passer til så godt som alt vi har i garderoben, og er et lite vårtegn i seg selv!

Gå for en klassisk beige trenchcoat med knyting i midjen. Perfekt å kombinere med knehøye boots eller et par sneakers – alt etter hva slags anledning du skal bruke det til.

.

Denim

Basic but not

Denne sesongen har vi denim på ønskelisten! Style den lag-på-lag, og lek deg med proposjoner.

Style en denimjakke med et par oversized jeans, eller en denimskjorte over et denimskjørt. Denne trenden er super-aktuell, og vil holde seg i trendbildet også neste sesong.

.

Strikk

Classic & comfy

Når komfort møter mote blir vi ekstra glad, nettopp derfor elsker vi strikkegensere litt ekstra høyt. Nydelige strikkede plagg er tilbake. En fresh strikk er superkult til slitte jeans og noen iøynefallende øredobber, men det kan også være fint å style til et skjørt og høye boots.