Gå til innhold

Akkurat nå! FRI FRAKT

Shoppingdag med Jean Paul for venner & familie!

Tilbudet gjelder kun onsdag 5.mai

Onsdag 5.mai får du -40% rabatt på alle ordinære varer ved bruk av rabattkoden VOICE40Jeanpaul.no! Del rabatten med venner og familie! 

*For at du skal få totalt 40% rabatt er man nødt til å benytte rabattkoden VOICE40 når du handler online. Koden kan benyttes uten innlogging til ”min side”. 

Salgsvarer som er til -30%, vil du få til 10% ekstra rabatt på. Totalt 40% rabatt ved å benytte deg av rabattkoden.

Rabattkodefeltet finner du når du klikker deg videre til levering og betaling. Du skriver inn rabattkoden etter at du har valgt betalingsmåte.

Handler du i en av butikkene MATCH, BOYS eller VIC kan du fremvise bildet eller SMS i kassen.

Rabattkoden kan benyttes på Jeanpaul.no i tillegg til disse kjedene: