Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sabine Straight Jeans

Klassisk jeans i mørk vask med detaljerte sømmer. Buksen har rette ben med normal livhøyde. Buksen har stretch for best mulig komfort. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us (Utsolgt)
1 199,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
L
M
S
XL
XS
XXL
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Klassisk jeans i mørk vask med detaljerte sømmer. Buksen har rette ben med normal livhøyde. Buksen har stretch for best mulig komfort. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 92% bomull, 5% polyester og 3% elastan
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7212687

  Normal maskinvask maks 95º

  Skånsom maskinvask maks 95º / Finvask, 95º

  Normal maskinvask maks 70º

  Normal maskinvask maks 60º

  Skånsom maskinvask / Finvask 60º

  Skånsom maskinvask / Finvask 50º

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.