Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sabine Superstretch Bukse

Elegant bukse i superstretch med smale ben og normal livhøyde. Lukkes med knapp og glidelås. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain (Utsolgt)
599,- før 1 199,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Elegant bukse i superstretch med smale ben og normal livhøyde. Lukkes med knapp og glidelås. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 65% bomull, 31% polyester og 4% elastan
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: P310311

  Normal maskinvask maks 40º

  Skal tørkes liggende

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.