Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp
Dette er vårens solbrille trender

Vi lanserer solbriller New season Edit

 

 

 

 

Er du på jakt etter et par nye solbriller nå som solen og våren endelig titter frem? Klassiske, kule solbriller går tross alt aldri av moten. Dette er solbrillene vi vil investere i akkurat nå. Passende for enhver anledning, og et hvert humør

 

 

 

 

Style hack

Oversized

Denne sesongen er det store markerte solbriller, gjerne med et sporty og oversized preg, som Luna solbrille som gjelder. Disse brilene i kombinasjon med sesongens fineste kjoler - ja takk!

 

 

 

En solbrille kan være så mangt og kan virkelig løfte et antrekk og være prikken over i-en. Solbriller passer til alt, enten det er for å skjule trøtte øyne på en mandag, ute på løpetur, når vi ikke gidder å bruke sminke eller for å gi det lille ekstra til antrekket.
Hvilken stil passer deg best?

 

 

 

In focus:

Smale 90-tallsbriller

Er du den som liker et par skikkelige statementsolbriller? Da kan disse være noe for deg. Den smale 90-tallssolbrillen er trendy som aldri før denne sesongen og kan gjerne ha en liten cat-eye-form på seg. De kan gjerne hvile på nesetippen og være så smale som overhodet mulig. Nå drømmer vi bare om å kjenne solen i ansiktet i ført en blazer og denim og masse gullsmykker.