Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Cookies og personvern

Informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies) på jeanpaul.no.

Voice Norge AS

 

Gyldig fra 29.6.2018

Voice Norge AS («Voice») benytter informasjonskapsler på jeanpaul.no og er behandlingsansvarlig for den behandling av personopplysninger dette medfører. Denne erklæringen om bruk av informasjonskapsler er ment å hjelpe deg som besøkende på jeanpaul.no til å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan de brukes av oss og hvilke rettigheter du har som bruker.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du laster en nettside. Informasjonskapslene gjør det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre. Informasjonskapslene gjør også at vi kan vise deg markedsføring for våre produkter og tjenester på nettsteder og kanaler utenfor jeanpaul.no.

Selskap er behandlingsansvarlig for den behandling av personopplysninger som fremgår av denne erklæringen om bruk av informasjonskapsler.

 

Informasjon vi samler inn

 

Gjennom din bruk av jeanpaul.no vil vi kunne samle følgende indirekte identifiserende personopplysninger om deg, herunder:

 -        IP-addresse,

-        Brukernavn

-        Bruksstatistikk

-        Bruksmønster

 

Behandlingsgrunnlag

 

Første gang du besøker jeanpaul.no, blir du spurt om å samtykke i henhold til ekomloven § 2-7 b) til at Voice kan plassere informasjonskapsler i din nettleser.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å slette lagrede informasjonskapsler i innstillingene i nettleseren din. Alle nettlesere gjør det mulig å begrense bruk av informasjonskapsler eller å deaktivere dem ved hjelp av nettleserens innstillinger. Tilbaketrekk av samtykke påvirker ikke lovligheten av behandling frem til samtykket trekkes.

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett. Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan det påvirke funksjonaliteten og brukeropplevelsen på vårt nettsted så vel som andre nettsteder.

 

Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn

 

Personopplysningene som samles inn av Voice benyttes for følgende formål:

Statistikk og analyse

Voice samler inn opplysninger om besøkende på jeanpaul.no for å utarbeide statistikk på hvordan besøkende bruker nettstedet. Formålet er å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på vår hjemmeside. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer.

Markedsføring

Voice vil bruke informasjon fra informasjonskapslene for å vise deg annonser for våre produkter og tjenester i andre kanaler og nettsteder utenfor jeanpaul.no. Dette kan være annonsering på f. eks Google eller Facebook.

 Måling av kundetilfredshet

Vi benytter Lipscore til å måle kundetilfredshet. Vi utveksler data med Lipscore i forbindelse med måling av kundetilfredshet. Du som kunde kan be om å få disse slettet på forespørsel.


Deling av informasjon til tredjeparter

 

Personopplysninger innsamlet gjennom informasjonskapsler på jeanpaul.no utleveres ikke til tredjeparter. Tjenestene som benyttes på jeanpaul.no leveres av leverandører som er underlagt databehandleravtaler og behandler personopplysninger på instruks fra Voice.

 

Dine rettigheter

 

Du har rett til å be oss om innsyn i personopplysningene som Voice behandler om deg. Du kan også be om retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Forespørsler som nevnt ovenfor sendes til kundeservice@jeanpaul.no.

Dersom du mener Voice ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personvernlovgivningen, har du rett til å sende klage til Datatilsynet som tilsynsmyndighet.

 

Endringer til Erklæringen om informasjonskapsler

 

Voice forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne erklæringen om bruk av informasjonskapsler, for eksempel ved endrede regulatoriske krav. Dersom det gjøres endringer av betydning til denne erklæringen, vil du som kunde bli skriftlig informert om dette. Ved å fortsette å bruke jeanpaul.no etter endringer i personvernerklæringen, aksepterer du de endrede vilkårene.

 

 

Vilkår og retningslinjer

VILKÅR JEAN PAUL KUNDEKLUBB

1.            Medlemskap i kundeklubb

1.1.         Innmelding

Det er gratis å melde seg inn og være medlem i kundeklubben. For å bli medlem må du ha et norsk telefonnummer. Ved innmelding må du oppgi ditt telefonnummer. Medlemskapet er koblet opp mot telefonnummeret, som brukes som identifikasjon i butikk for å få spesielle tilbud og rabatter. En velkomstkupong vil sendes til deg på SMS umiddelbart etter innmelding.

Ved innmelding kan du også velge å motta vårt nyhetsbrev på epost.

1.2.         Medlemsfordeler

Som medlem i kundeklubben vil du 1-4 ganger i måneden få tilsendt rabattkuponger, spesialtilbud og informasjon om kampanjer, prisnedsettelser, nyheter, inspirasjonsartikler og diverse aktiviteter i butikk på SMS og/eller epost. Betingelser og vilkår for bruk av rabatter og tilbud vil følge med utsendelsen av den enkelte rabattkupong eller det enkelte tilbud.

Ved innmelding samtykker du til å motta markedsføring som nevnt over på SMS, og eventuelt også epost. Du kan når som helst velge å ikke lenger motta markedsføringshenvendelser på SMS og/eller epost. Dette gjøres ved å følge link i mottatt SMS eller epost. Merk at du ved å si nei takk til markedsføring ikke meldes ut av kundeklubben. Utmelding må skje gjennom fremgangsmåten beskrevet i punkt 1.3 under.

1.3.         Utmelding

Du kan når som helst avslutte ditt medlemskap i kundeklubben. Dette gjøres ved å kontakte oss på kundeservice@jeanpaul.no eller på telefon 22 54 57 00. Medlemskap i kundeklubben foreligger inntil du melder deg ut.

1.4.         Endringer

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i vilkårene for kundeklubben. Dersom det gjøres endringer av betydning for deg, vil du bli informert om dette. Dersom du ikke aksepterer endringer du blir informert om, bør du melde deg ut av kundeklubben.

2.            Personvern

2.1.         Ansvarlig

Voice Norge AS (heretter: «Voice») er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger som følge av ditt medlemskap i kundeklubben.

Voice Norge AS

Pontoppidansgate 7, 0462 Oslo

Postboks 3467 Bjølsen, 0406 Oslo

2.2.         Formål og rettslig grunnlag

Voice og våre underleverandører vil bruke dine personopplysninger til å administrere kundeklubben. Dette betyr at vi bruker dine personopplysninger til å:

  • (i) tildele fordeler og bonuspremier,
  • (ii) opprette kundeprofiler med formål om å kunne gi deg tilbud og informasjon etter dine ønsker og interesser.
  • (iii) kontakte deg via de kanaler du har gitt tilgang til. Dette kan være pr. post, telefon, e-post, SMS, MMS eller sosiale medier i forbindelse med arrangementer, produkter og/eller tjenester vi mener vil være av interesse for deg basert på din aktivitet tilknyttet kundeklubben.
  • (iv) utarbeide statistikk om kundeklubbens medlemmer basert aggregerte opplysninger.

Vårt rettslige grunnlag for å behandle dine personopplysninger er at opplysningene er nødvendig for å registrere deg i kundeklubben og å inngå denne avtalen med deg, samt å oppfylle denne avtalen (GDPR artikkel 6, 1, b).

Dersom vi behøver å behandle personopplysninger om deg som ikke er strengt nødvendig for å oppfylle denne avtalen eller å utarbeide statistikk men som er nødvendig for å oppfylle andre formål, vil vi innhente frivillig, uttrykkelig og informert samtykke fra deg til slik behandling (GDPR artikkel 6, 1, a).

Statistikk utarbeides for å få bedre forståelse av våre kunder. Det rettslige grunnlaget for dette er vår berettigede interesse i å forbedre våre tjenester og produkter (GDPR artikkel 6, 1, f).

Vi vil ikke behandle dine personopplysninger for andre formål enn det som er angitt her, med mindre det er nødvendig for å oppfylle rettslig forpliktelser som lovkrav eller pålegg fra offentlige myndigheter (GDPR artikkel 6, c).

2.3.         Utlevering/overføring av personopplysninger

Dine personopplysninger behandles kun av Voice og våre underleverandører. Dine personopplysninger blir bare utlevert til andre enn våre underleverandører når du enten har samtykket til utleveringen, eller når det er nødvendig for at vi skal få gjennomført avtalen med deg, eller for å oppfylle rettslig forpliktelser som lovkrav eller pålegg fra offentlige myndigheter.

2.4.         Informasjonssikkerhet og lagringstid

Voice har iverksatt organisatoriske og tekniske tiltak for å sørge for at dine personopplysninger behandles sikkert og i henhold til krav til integritet, konfidensialitet og tilgjengelighet i gjeldende personvernlovgivning.

Voice lagrer personopplysninger om deg så lenge du er medlem i kundeklubben. Dersom du melder deg ut av kundeklubben vil vi slette dine opplysninger innen tre – 3 – måneder.

2.5.         Dine rettigheter

Du har rett til å be oss om innsyn i de personopplysninger vi har registrert om deg. Du kan også be om retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Forespørsler som nevnt over sendes til kundeservice@jeanpaul.no .

Dersom du mener Voice ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningslovgivningen, har du rett til å sende klage til Datatilsynet som tilsynsmyndighet.

2.6.         Endringer

Voice forbeholder seg retten til å justere og tilpasse disse bestemmelsene om personvern, for eksempel ved endrede lovkrav. Dersom det gjøres endringer av betydning for deg, vil du bli informert om dette. Dersom du ikke aksepterer endringer du blir informert om, bør du melde deg ut av kundeklubben.