Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Retur & reklamasjon

Vi ønsker å gjøre julehandelen enkel for deg og tilbyr nå utvidet returrett. Hvis du handler i vår nettbutikk før jul, kan varene returneres helt fram til ​13. januar 2024. Fra og med 13. desember vil vanlig 30 dagers returrett gjelde. 

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god førjulstid! 

 

Kriterier for retur

 • Varene må returneres til vårt lager innen 30 dager fra mottatt ordre.
 • Varene må ikke være brukt, endret eller vasket, samt at merkelapper som hang-tags og prisetiketter ikke må være fjernet fra produktet.
 • Sko skal returneres i samme eske som de kom i. 
 • Kroppsnære produkter vil bli sendt forseglet. Dersom forseglingen er brutt kan ikke produktene returneres. Dette gjelder undertøy, sokker og badetøy.

Retur - slik gjør du

 1. Fyll inn vedlagte returskjema og skriv inn riktig antall for hver av varene du returnerer. 
 2. Legg returskjema sammen med varen(e) du skal returnere.
 3. Klistre den selvklebende returfraktseddelen godt synlig utenpå esken. Sørg for at den gamle forsendelseslappen ikke er synlig, og at pakken er godt forseglet.
 4. Uansett hvilken leveringsmåte som er valgt, skal returen alltid leveres inn til et PostNord utleveringssted. Merk: Pakken ikke kan sendes med Porterbuddy, Posten Norge eller legges i postkasse. Husk å be om kvittering for innlevert returpakke!
 5. Tilbakebetaling vil skje når returen er mottatt og kontrollert, og utføres til det samme kortet og kontonummeret som betalingen ble utført fra, dette vil ta fra 3 til 10 dager.
 6. Har du valgt faktura som betalingsalternativ vil du motta en kredittnota fra Riverty.
 7. Fraktkostnad vil ikke bli refundert. 

 

Reklamasjon - slik gjør du

Ønsker du å reklamere på en vare du har kjøpt på jeanpaul.no ber vi deg ta kontakt med kundeservice på kundeservice@jeanpaul.no. Dette gjelder defekte varer, varer som har blitt skadet under transport, mangelfull levering eller feil vare levert. Hos Kundeservice vil vi hjelpe deg videre med reklamasjonen din.

Tilbakebetaling

Tilbakebetalingen vil skje etter varen er mottatt av oss og kontrollert for mangler. Betalingen utføres til det samme kortet og kortnummeret som betalingen ble utført fra. Det vil ta mellom 3 – 10 virkedager før tilbakebetalingen er inne på kortet. Dette gjelder både bruk av Visa, Mastercard og Vipps.