Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp
Høstens beste sko til menn

Høstens beste sko til menn

En ny sesong betyr nye skotrender. Denne høsten handler moten om funksjonalitet og komfort. Få overblikk over høstens skotrender til menn her.

Sporty, praktiske og komfortable? Etter hvert blir dagene kortere og været fuktigere, og skogarderoben må omsider skiftes om. Med et kult par sko og den perfekte høstjakken – så er du klar for den nye sesongen. Høsten er også en glimrende tid for å rydde i garderoben og levere alle brukte sko til gjenvinning. På den måten tar vi bedre vare på miljøet, samtidig som vi rydder plass til ny sesong. 

Den norske høsten kan være lunefull. Noen dager gnistrer solen, andre dager bøtter det ned. Derfor har vi funnet et bredt utvalg av sko du kan gå høsten i møte med, fra lette joggesko til skikkelige boots.

 

 

 

 

Skinnsneakers

Classic & Comfortable

En knallgod høstklassiker! Prøv deg gjerne frem med ulike farger, det kan gi antrekket et helt nytt uttrykk! Motebildet er preget av brunt denne høsten, og et par brune sko kan bli et flott blikkfang.

Kombiner skinnsneakers sammen med jeans eller chinos for et hverdagslig, kult uttrykk.

Bilde av skinnsneakers
Boots

For every occasion

Enkle skinnboots er kule, komfortable, og passer til alt! De er perfekte nå som været blir mer og mer varierende. Et par kule skinnboots løfter kvaliteten på antrekket uansett vær, og er enkle å style med klassikerne man allerede har i garderoben.

Hikingboots

Comfortable

En ting vi nordmenn kan er å gå på tur! Og ingenting er vel verre enn å gå på tur i vonde sko? Dermed har også tursko blitt en viktig del av skogarderoben, og nå som det blir mer vått og kaldt ute er det lurt å investere i et par gode tursko som gir deg akkurat den støtten du trenger og holder deg varm og tørr på føttene.

.

Fluffy tøfler

Soft & Practical

Ingenting er bedre enn å komme hjem etter å ha vært ute i guffent vær, kle seg i en deilig joggedress og plassere føttene i et par deilige, myke tøfler! Gå for en klassisk saueskinnsvariant denne høsten!

.

.

SJEKK UT HELE UTVALGET TIL HERRE