Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

VÅRENS JAKKETRENDER - STOR GUIDE

Det går det mot mildere tider. Lurer du på hvilke vårjakker du bør gå for? La deg inspirere av vår jakkeguide her.

Vårjakker: Nå er det snart tid for å pakke bort de varmeste jakkene og ta frem vårjakkene igjen. Vårens kolleksjoner består av alt fra klassiske kåper og trench, til fargesterke og sporty jakker. Nedenfor finner du våre favorittjakker.

 

TRENCHCOAT

Trench'en er et nøkkelplagg denne sesongen. Den er klassisk og allsidig, og velger du denne som årets vårjakke, får du både en jakke som gjør litt ut av seg og som står seg i mange år fremover.


Premier Trenchcoat, kr. 2999,- 

Trenchcoaten kan kombineres med en skjorte og et par vide culotte jeans, eller kombinere, som Vanessa Rudjord, med et par statement-sko, en kremfarget strikkegenser og et par blå jeans. Vi tørr å påstå: Alle bør ha en trenchcoat i skapet sitt denne sesongen!

 

KLASSISK ULLKÅPE

Vivian ullkåpe, kr. 2999,- 

Klassiske og elagante kåper med delikate detaljer er alltid i tiden. Bruk den under en annen vårjakke som en trenchcoat, sleng den over en fotsid blomstret kjole eller gjør som den Andrea (bildet over) og kombiner den med sterke farger som rødt og korall.

 

SPREKE FARGER

Spreke farger til våren er alltid populært. I år kommer lettvektsjakken i nye, freshe farger. 
Alma dunjakke, kr. 2299,-

Lettvektsjakke i dun er både smart og behagelig, enten som en sporty kort utgave eller en lenger kåpeversjon. Dunjakkene er perfekte til våren og kan trygt kombineres med jeans og joggesko. Gjør som Andrea (over) og gå for en herre lightweight jakke i flaskegrønt, og kombiner den med høye chunky mokkasiner og en kul bøttehatt. 

.

Fine vårjakker Shop stilen