Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

BTS | Discover the new season

Bli med bak kulissene på fotoshoot av vårens kolleksjon på Corsica. For vårens fotoshoot reiste vi i år til det fantastiske familieeide slottet "Château de Bourron" med fotograf Janne Rugland.

Vi tilbringer mye av både fritid og arbeidsliv innenfor hjemmets fire vegger, og i 2022 har vi virkelig lært oss å sette stor pris på det nære og kjære. Vær med bak kulissene og se detaljene fra høstens kolleksjon.

.

Høstens fotoshoot er en hyllest til røttene til Jean Paul som mange vet er en kombinasjon av det klassiske og evige chic, med en touch av Frankrike! Vi har derfor tatt et dypdykk i arkivet fra flere tiår tilbake og latt oss inspirere av Jean Paul sin historie og favorittøyeblikk - dette viste seg å bli en herlig kombinasjon!

.

.

Janne Rugland er fantastisk å jobbe med og stod bak flere kreative tanker for denne shooten. Derfor bestemte vi oss for å fotografere over flere dager, slik at vi kunne rekke over alle ønskede locations. Her fotograferer vi Mildred kåpe, en av våre favoritter fra høstens kolleksjon, i en nydelig petroleumsblå.

.

1

In focus: Blouses

Varmere dager gir bluser en frisk, ny sjarm – fra blomstrete broderier og elegante detaljer til grafiske striper og retro-trykk.

 

 

.

Det sporty, komfortable og tidløse står sentralt i hvordan vi velger å kle oss i tiden fremover. Vi har for lengst lagt vår elsk på de små detaljene i den kommende høstkolleksjonen. Voluminøse jakker skal prege høstgarderoben!

.

.

Det tar tid å preppe til fotoshoot – kreative møter med fotograf, reklamebyrået og ulike team må til. Vi var heldige å få med oss makeupartisten Charlotte Wold og hårstylisten Nicola Grozdic med oss på tur!

.

.

Deilig strikk med høy hals er et must på høsten, kasjmirsokker, boots og eventuelt en lue som varmer. Enkelt å både style opp og ned! Tenk kapselgarderobe! Vi ønsker å skape plagg som man er glad i og som man kan ta frem sesong etter sesong, år etter år, uten å bli lei.

.

.

Designerne bak høstens kolleksjon

Jean Paul er et livsstilmerke inspirert av den franske livsstilen, med over 40 års erfaring fra det norske markedet. Vi ønsker at klærne vi lager gjør at du som kunde, skal ha glede av plaggene i lang tid og alltid føle deg velkledd, uansett anledning, uavhengig av sesong, år etter år.

Våre designere går fortsatt etter samme prinsipp i dag som de gjorde da de startet i 1977; designe og produsere klær som oppleves som tidløse og klassiske, med snitt, komfort og kvalitet som er tilpasset en norsk livsstil. Hvor de små subtile detaljene står sentralt i all vår utvikling.

.

.

Designere Janne, Hanne-Sofie, Marianne og Lone forteller oss om høstens trender og visjonen bak sesongens kolleksjon.

- Til høsten har tekstur og valg av materiale fått hovedfokus. Kolleksjonen er leken i både fargevalg, og silhuetter. Quiltkåper og quiltjakker, puffer og ponchoer. Lag på lag med ull, høstens lekre kanelfarge kombinert med ulike toner av grønt og blått, plagg som man kan style opp og ned, og som brukes på hytta, så vel som i byen og på (hjemme)kontoret.

Komfort og funksjonalisme er to stikkord som gjelder i høst. Joggebuksen har blitt oppdatert og den klassiske allværsjakken har fått nytt liv med nye kvaliteter og snitt. Dette er kolleksjon hvor man skal kunne bruke alle plaggene om hverandre, men også hver for seg. Hvor fargene jobber med hverandre.

.

SE VÅRENS NYHETER HER

.

EDIT: Discover The New Season