Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

20% RABATT PÅ ALLE OVERDELER & YTTERTØY VED KJØP AV 2 ELLER FLERE | T.O.M. 30/06

Sommerens store trender

Sommermoten 2021: ALT OM SOMMERENS TRENDER

Endelig er det tid for sommer! Nedenfor finner du alt du trenger å vite om de viktigste trendene for denne sesongen.

Summer Dress

I fokus

Søte kjoler blir aldri feil om sommeren. I år er det korte a-formede kjoler, fotside kjoler og enkle minimalistiske kjoler som gjelder. De kan gjerne være i blomsterprint eller i enkle farger som hvitt, sort eller korall.

Ember Kjole
Denim Days

classics

Et par gode jeans går aldri av moten. Det er straight, wide og flaired jeans som preger motebildet akkurat nå. Til sommeren ønsker vi oss ankelkorte varianter med god stretch for maks komfort.

Love Lace

I FOKUS

Blonder forblir en sommerfavoritt år etter år. Velg blondedetaljer på alt fra jeans til topper, og skjorter denne sommeren. Men, det er utvilsomt en trend som trumfer det meste denne sesongen, og det er blonder i helhvitt fra topp til tå!

Lily Blouse
Cool Capri

trending

Capri-bukser har gjort et stort comeback denne sommeren. Da capri-buksen regjerte på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet hadde buksen ofte et løst snitt, mens i dag er det tettsittende varianter med en feminin silhuett som gjelder.  

Sabine Denim
Lively Linen

The Iconics

I år fikk lin virkelig skinne på catwalken til de store motehusene. Ikke bare er lin det mest bærekraftige tekstilet, men har også nedkjølende egenskaper som er gull verdt om sommeren. Velg en linbluse eller kjole i et sommerlig blomstermønster eller en ensfarget variant i hvitt, blått eller rosa.

Sidney joggebukse
Puffermer

Simple & FemininE

80-tallets puffermer er tilbake i fokus denne sesongen og et viktig trendelement til våren. Den feminine trenden kan enkelt kombineres med lys denim eller et skjørt. Match med klassiske sneakers eller fancy hæler.

Vada bluse
Stripes

Classics

Striper går aldri av moten og nå til sommeren vil vi kle oss i klassiske røde striper. Bruker du rød leppestift til er dette prikken over i'en!

Sailor Stripet Top
Beige

Trending

Beige er en av sesongens store trendfarger. Denne tidløse fargen er en klassiker du alltid kan ha i skapet! Gå for beige fra topp til tå, eller bruk beige til detaljer og tilbehør i antrekket. Vi elsker kombinasjonen av beige, grønt og hvitt! 

 

.

Nyheter

Endelig er sommeren her! Du finner garantert nye favoritter her.