Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Akkurat nå! FRI FRAKT

Julegaver du trygt kan kjøpe til ham

Tiden er inne for å handle julegaver, men det er ikke alltid like lett å vite hva man skal overraske med under treet. Har du vanskeligheter med å finne gave til kjæreste, bror eller en venn? Fortvil ikke - vi har samlet noen favoritter som skal gjøre det lettere å få julegavene i boks!

1.

Myke gaver - perfekt i julen!

En deilig pysjamas er en perfekt gave å ha under juletreet, og kanskje ikke noe som alle har fra før. Hva med denne favoritten Gabriel Pysjamas sett? Settet kommer i en lekker gaveeske, laget av 100% bomull og er perfekt til lange romjulsdager med film og snacks i sofaen. 

Shop PyjamaSett her
Gabriel Pyjama Sett
2.

Myk luksus

Eller kanskje det kan være perfekt med en deilig badekåpe i myk bomullsfrottè?

Shop Morgenkåpe her
Toulo Morgenkåpe
3.

Små gaver som gleder

Små gaver kan glede minst like mye som store gaver og vi har flere tips om hva du kan gi. Noen ganger har menn en tendens til å glemme tilbehøret til yttertøyet og dette er perfekte gaver. En lue i klassisk snitt eller et kan være den perfekte lille gaven under treet.

Denne luen kommer i et stort utvalg farger og er definitivt en favoritt!

Shop Beanie her
Alex Beanie
4.

Alle menn trenger de perfekte skinnhanskene

Skinnhanskene Bruno er laget av 100% hjorteskinn med fôr i ull-cashmere, noe som gir det ekstra lille eksklusive. Dette er en gave som garantert blir mye brukt og kommer til å være en favoritt i garderoben i flere år fremover!

shop skinnhansker her
Bruno Skinnhanske
5.

Den perfekte lille gaven under treet

Et italienskprodusert skjerf i 80% myk bomull kan være den perfekte lille gaven under treet. Fargene i dette skjerfet kan sprite opp en hver jakke og er så fint i fargene!

Shop Skjerf her
Philippe Skjerf
6.

En gave som varmer

Ta en titt i skoskapet og se om du finner noen det er på tide å bytte ut. Sko er alltid en sikker vinner og gjerne noe man utsetter å kjøpe selv, altså er det en perfekt gave å få. I julegave er det kanskje perfekt å gi et par tøfler som varmer godt hele vinteren. Disse slip-in tøflene i semsket skinn har ullfôr og er utrolig myke og gode. Det må være perfekt under treet?

shop Tøfler her
Pantoufle Tøfler
7.

Klassiske gaver

Er du ute etter en mer klassisk gave som han uansett blir glad for? Da er en ny strikkegenser eller skjorte alltid en sikker vinner. Årets flotteste genser heter Victor og er en mønsterstrikket lammeullsgenser som er fin å ha til hverdags med for eksempel en blå eller hvit skjorte under. Style den for eksempel med en helt klassisk oxford-skjorte.

shop Strikkegenser her
Victor Strikkegenser
Shop nå

Utvalgte julegaver til han

Perfekte gaver under treet til ham