Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Leroy Compact Jeans

Tidløs bukse i mørk vask med noe stretch. Modellen har normal benvidde med lett innsving fra kne og ned. Normal livhøyde og romslig setepassform. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse 3132. Mer

Velg farge
Blå: Light Stonewash Blå: Light Stonewash
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36
38
40
42
 • Tidløs bukse i mørk vask med noe stretch. Modellen har normal benvidde med lett innsving fra kne og ned. Normal livhøyde og romslig setepassform. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse 3132.

  Materialer: 99% bomull og 1% elastan
  Fargekode: D05
  Artikkelnummer: 7209660

  Normal maskinvask maks 40º

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.