Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Monaco genser

Velg farge
Blå: Monaco Blue Blå: Monaco Blue
1 199,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 09 - 15 for mer informasjon om lagerstatus og levering.

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Collegegenser med krage og knappestolpe med trykknapper. Genseren har cut and sew paneler i kontrastfarge, god lomme i front, logoprint på ermet og brystet samt en liten tricolorefarget tab i siden. Ribkant på ermet og nederst og klassisk passform. Modellen er 188 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Collegegenser med krage og knappestolpe med trykknapper. Genseren har cut and sew paneler i kontrastfarge, god lomme i front, logoprint på ermet og brystet samt en liten tricolorefarget tab i siden. Ribkant på ermet og nederst og klassisk passform. Modellen er 188 cm høy og bruker str L.

Materialer: 90% bomull, 10% polyester
Fargekode: ENQ
Artikkelnummer: 7250068

Frakt og retur

Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling.

Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.

Hjemlevering samme dag med PorterBuddy for Oslo & Omegn* - Frakt 89,-
Levering på døren med hjemlevering fra PostNord - Frakt 89,-.

Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

 

Kundeomtaler