Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

10 GAVETIPS TIL HAN

Vi har samlet gavene som blir satt pris på og som varer lenge.

Har du lyst til å være tidlig ute med julegavene, bør du starte allerede nå. Ved å bruke litt tid til planlegging først, er det lettere å finne gaver han både ønsker seg og trenger. Nedenfor har vi samlet 10 gavetips som passer til menn i alle aldre.

Dette ønsker menn seg til jul
1.

Topp for topplokket

Denne lua er laget i myk merinoullmiks, og klør ikke. Den passer like godt på ski i marka, som på vei til jobb. Luen finnes i fire flotte farger: grønn, rust-rød, svart og blå.

Alex Beanie
2.

Praktisk og STILIG

Et ullskjerf har flere funksjoner. I tillegg til å varme godt, løfter det også antrekket! Kjøper du et i høy ullkvalitet, holder det seg fint flere sesonger. Skjerfet er produsert i Italia, i myk og behagelig ull. Skjerfet er tidløst og klassisk, samtidig som det tilfører farge til antrekket.

Toussaint Skjerf
3.

Orden i sakene

Selv om de fleste reiser litt mindre for tiden, er en praktisk og oversiktlig bag fortsatt en fin gave. Løsningen er en bag som har plass til det meste og som gir super oversikt over sakene!

Rodrigue Weekend Bag
4.

Hansker

En annen ting menn sjelden får nok av er et par skinnhansker. Ta gjerne en sniktitt i skapet hans for å se hva han har fra før, slik at du vet mer om hvilke farge, fasong og størrelse du trygt kan supplere med.

Rascal Beanie
5.

Den mykeste gaven av alle

Hvis du synes boxere er en kjedelig gave, må du tro om i igjen! Det gjelder i alle fall ikke hvis du går for en boxer i bambus – et materiale så mykt og behagelig mot huden at far antagelig kommer til å ville bytte ut hele undertøysskuffen sin. (Og da vet jo du, beleilig nok, hva du kan gi ham til bursdag også!)

Den mykeste gaven av alle
Bamboo Boxer
6.

Luftig luksus

En håndfull gode t-skjorter er et must i enhver herregarderobe! De passer til absolutt alt, og er like fine å bruke til jeans som under skjorta eller blazeren. Denne varianten er i en myk bomullskvalitet, og har rund hals og god passform.

Rodin T-Skjorte
7.

Vintercapsen

Mange menn elsker caps, og synes det er en smule vemodig å måtte pakke den bort når gradene kryper nedover. Her er imidlertid løsningen for mange menn: Denne varianten er nemlig laget av ull og polyester, og kan derfor fungere som et godt alternativ til lue. Stoffet gir også capsen et mer eksklusivt preg, slik at den kan passe til mer enn bare fritidsgarderoben.

Albert Ullcaps
8.

Slip-in i vintersesongen

La mannen få en myk overgang til vinteren med disse slip-in-tøflene i mykt saueskinn! Perfekt for lange søndagsmorgener, på hytta, og ikke minst i juleferien! Aldri mer kalde føtter!

Pantouflight Tøfler
9.

Et friskt pust

En finstrikket genser i god bomullskvalitet kan passe like godt i sofakroken en søndag som til chinos eller jeans på jobb. Genseren kommer i 6 ulike farger, så her bør det være lett å finne noen til enhver smak.

Tom Knit
10.

En skjortefavoritt

Myke skjorter med god passform får man aldri nok av! Denne blåmønstrede varianten passer godt til høsten, og er like fin på jobb som på fritiden.

Kendy Skjorte