Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

20% RABATT PÅ ALLE OVERDELER & YTTERTØY VED KJØP AV 2 ELLER FLERE | T.O.M. 30/06

Perfekte gaver under treet til ham

Her er tipsene som gjør det trygt å gi ham myke julegaver!

Julegavehandlingen er i gang, og hodene er i arbeid for å finne den perfekte gaven til dem vi er glade i. Mange er kanskje fristet til å benytte anledningen til å piffe opp garderoben til den heldige mottakeren – men man skal ikke tøye strikken så alt for langt før plagget bare blir liggende i skapet.

Derfor har vi plukket ut noen allsidige klassikere som han garantert får bruk for. Dette er plaggene kjæresten, pappa, bror eller svigerfar kanskje ikke visste at han trengte, men som han ender opp med å bruke i hverdagen.

 

1

Soft og stilig

Mange menn tror gjerne at de ikke trenger noen nye tilskudd til garderoben i det hele tatt – og i hvert fall ikke et pent klesplagg. Men du kan faktisk skru opp stilpoengene hans et par hakk uten å utfordre ham for mye. Denne strikkegenseren i myk ull-miks kommer i brun og blå, og er så behagelig at han kommer til å ville bruke den hele tiden.
Aubin genser herre
2

Pysjen han aldri vil ta av

Denne pysjamasen vil han nok begynne å bruke med en gang. Den er nemlig laget i den mykeste bomull, og er fantastisk komfortabel. T-skjorten såpass fin at den også kan brukes til hverdags. Settet kommer dessuten i en lekker gaveeske – så smidigere julegave skal du lete lenger etter.
Pyjamas til herre
3

Varm vinner

Hvem vil vel ikke flytte inn i en deilig dun-parkas i vinter? Hvis du skal investere i en ordentlig god vinterjakke til noen, er kvaliteten viktig. Denne parkasen er fylt med andedun med god spenst, og holder varmen i all slags vær. Definitivt en julegave som kommer til å varme noen i lang tid.
Vancouver parkas
4

Sjefen over alle skjerf

Dette myke og klassiske ullskjerfet er produsert i Italia, og kommer i flere forskjellige farger. Gir du bort dette, bidrar du til at mottakeren blir vinterfin – og hjelper ham med å holde forkjølelsen unna samtidig. Et skjerf er dessuten treffsikkert, ettersom du slipper den krevende oppgaven med å treffe riktig størrelse.
Skjerf til herre
5

Uformell flanell

Det kan være utfordrende å holde stilen når kulda setter i, men gir du bort denne myke og varme flanellskjorta til jul så løser du den utfordringen for ham. Skjorta kommer i tre forskjellige farger, og kan enkelt styles for å passe til både hverdag og fest.
Skjorte Hill
6

Bestevenn i bomull

Julen er en tid for avslapning og kos – og derfor har du sjelden en bedre anledning til å gi ham en myk og deilig badekåpe i 100 prosent bomull. Denne kommer til å bli en god følgesvenn i romjulen – og i mange år fremover.
Maurice morgenkåpe