Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

DETTE ER DENIM FAVORITTENE VI VIL GÅ MED I HØST

Hvis du er fan av denim vil du elske høstens trend. Det er denim på programmet denne sesongen, så gå for denim fra topp til tå – bedre kjent som the Canadian tuxedo. Sjekk ut våre favoritter.

Nå som samfunnet er mer åpent igjen, er kjærligheten til jeans og denim tilbake i post-lockdown-livet! Denim er perfekt for søndagsbrunsj når du aller helst vil gå i pysjen og føle deg cool, men casual. En sikker garderobeklassiker. Kombiner denim med noen kule sneakers og du er ready to go!

The Shirt

Denim blues...

Vi har dilla på denimskjorter. Det finnes utallige måter å style denimskjorta på, og minst like mange ulike modeller. Enten du liker den feminine og søte denimskjorta, eller en mer avslappet og oversized look, så er dette garantert et plagg du vil få mye glede av i garderoben.

- En supersøt og feminin denimskjorte med store ermer og søt krage. Denne styler vi gjerne til bukser med vide ben.

- En litt oversized denimskjorte er en ekte garderobe-helt som kan redde oss fra (nesten) enhver kleskrise. Med et lite silkeskjerf i halsen og rette bukser er du casual chic på 1-2-3.

.

On Our Wishlist

Dressy denim

Denne høsten pynter vi oss gjerne litt til alle anledninger, og hva er vel mer perfekt enn en feminin og avslappet denimkjole. Enkel å style med en oversized jakke og converse. Et stort skjerf er vårt go-to tilbehør om høsten, og dersom du fortsatt er på leting etter «det rette» finner du mange fine her!

.

Mom-fit

Perfect autumn fit

En klassisk mom-fit er et must i enhver garderobe. Perfekt til både lave og høye boots, hæler, mokkasiner og sneakers – et valg som funker uansett hvilke høstsko du sverger til. Dette er den perfekte effortlessly chic-jeansen!

 

.