Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Jeansguide med Nikoline Anundsen

La oss snakke jeans! En god jeans kan være redningen på enhver kleskrise. Du vet den som du bare vet alltid funker! Enten du skal på jobb, ut med venner, på en reise eller bare være hjemme.

Et mer klassisk og brukervennlig plagg skal du lete lenge etter! Likevel kan det være vanskelig å navigere seg gjennom havet av ulike styles, fasonger og farger.
Cropped, high-waist, stretch, lys vask, mørk vask, rette ben, skinny jeans osv. Mulighetene er uendelige, men kan også kanskje være overveldende. Hos Jean Paul finner du et godt utvalg jeans og noe for enhver. Jeg har satt sammen en guide for å gjøre det litt enklere for dere å finne nettopp deres nye favoritt-jeans denne høsten, og mange år frem i tid!

Ine Straight Jeans

En klassisk modell som aldri blir feil

Den har høyt liv, smal over lårene og rumpa, og rette ben nederst. Den kommer i en mørk blå vask uten noen slitasjer,  i tillegg til en svart vask. Stretchen gjør den behagelig, samtidig som vasken og fasongen fremhever akkurat det man ønsker. Denne modellen er flatterende! Den mørkeblå fungerer fint til anledninger hvor du vil dresse deg litt opp og den blir så fin med en blazer eller skjorte. Den svarte vasken er kul med en skinnjakke eller kåpe utover høsten!

.

Ine Jeans

Den ultimate hverdagsjeans

Forskjellen på Ine Jeans og Ine Straight Jeans er at denne har den samme smale passformen hele veien nedover bena. Den ultimate hverdagsjeans etter min mening. Stretchen gjør den behagelig nok til både sitte, spise, gå og jobbe i. Den mellomblå vasken med litt slitasje gir en hverdagslook med mange styling-muligheter. Som trebarnsmor setter jeg pris på bukser som jeg kan bevege meg i, og denne passer helt topp på søndagstur i parken med barna. Da kan jeg både leke og bevege meg fritt, men likevel føle meg kledd for en tur på cafè.

.

Tina jeans

Denne må være min favoritt!

En nyhet fra Jean Paul som går rett hjem hos meg. Denne jeansen har jeg brukt masse allerede og var med i kofferten til København Fashion Week. Den har ingen stretch, men har en ledig passform med rette ben, uten at den blir baggy. Den sitter med andre ord rundt livet og rumpa, for å så bli mer løs nedover bena. På denne er stylingmulighetene uendelige. Den er like kul med sneakers og en hvit t-skjorte, som høye heler og en fin bluse. Skulle jeg gått for en jeans, hadde det blitt denne! En garderobe-favoritt!

.

Sabine Jeans

En klassisk skinny-jeans med normalt liv

Denne kommer flere ulike vask, og i både cropped og normal lengde på bena. Den som er cropped forbinder mange med sommermånedene, men jeg syns de er de aller beste å bruke under støvletter utover høst og vinter. Da slipper jeg at det blir så klumpete nede i støvletten. I tillegg passer de perfekt til de som ikke er så høye, men ikke ønsker å brette eller legge oppe buksen. Jeg er 168cm, og her kan dere se hvordan Sabine Cropped sitter på meg. Denne buksen har stretch og jeg har sjeldent hatt en skinny jeans som er så komfortabel! I høst vil jeg style med en fin strikkegenser og støvletter. Den kommer i ulike farger.

.