Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Marcus

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White Oransje: Orange Oransje: Orange Rød: Red Rød: Red Blå: Navy Blå: Navy Grønn: Green Grønn: Green
599,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 09 - 15 for mer informasjon om lagerstatus og levering.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Stilrene sko i luftig bomullscanvas med snøring og lett vasket effekt. Skoene har myk non-marking gummisåle, innerfôr i tekstil og fine detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe. Les mer

Mer info

Mer info

Stilrene sko i luftig bomullscanvas med snøring og lett vasket effekt. Skoene har myk non-marking gummisåle, innerfôr i tekstil og fine detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe.

Materialer: Bomullscanvas
Fargekode: 410
Artikkelnummer: 7249749

Frakt og retur

Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling.

Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.

Hjemlevering samme dag med PorterBuddy for Oslo & Omegn* - Frakt 89,-
Levering på døren med hjemlevering fra PostNord - Frakt 89,-.

Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

 

Kundeomtaler