Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Klikk her for å bli Le Club medlem!
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Fri frakt til medlemmer! Handle for over 1500,- og få fri frakt.

Oppdater jeansgarderoben

Er du nysgjerrig på sesongens farger? Jean Paul gir deg oversikten.

Når det kommer til herrekolleksjonene, står olivengrønn og vinrøde toner i fokus denne vinteren. Fargene gir tradisjonelt sett forbindelser til julen, men forskjellen denne sesongen er at fargene har fått en mørkere og varmere nyanse. Dette gjør at de passer ekstra godt til de myke og lune produktene i vinterens kolleksjon.

For å friske opp fargepaletten til de ellers klassiske kalde vinterfargene blå og hvite produktene, får vi varme toner gjennom innslag av dyp gult og oransje. 

 

Høstens damekolleksjon, domineres av olivengrønne toner. Varianter av grønn er veldig tydelig i sesongens trendbilde, noe som gjør at oliventonene føles både klassiske og in-season. 

Nærmere de kalde månedene er det de myke, sarte pastellfargene som gjelder. Vinterhvitt og rosa blir de mest dominerende fargene, med innslag av lyse varianter av grått, blått og olivengrønt. En kombinasjon av disse fargene, gjerne i meleringer vil gjøre at fargene fremstår milde og elegante.

Kombiner pastellfargene med ulike myke og behagelige plagg fra sesongens damekolleksjonen for å få det sesongens riktige look.